Πασοκική ΜΠΟΧΑ....Μάρτυρας υπεράσπισης του επιχειρηματία Θεόδωρου Νάνου, ο Νίκος Παπανδρέου, κατά του Κίμωνα Κουλούρη

Μάρτυρας υπεράσπισης του επιχειρηματία Θεόδωρου Νάνου, ο Νίκος Παπανδρέου, κατά το             
                                                                                                       ούρη



Και στις αποναρκοθετήσεις ο κ. Νάνος
Στα δικαστήρια αναμένεται να είναι η επόμενη συνάντηση ανάμεσα στον Κίμωνα Κουλούρη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και τον επιχειρηματία, Θεόδωρο Νάνο. Ο τελευταίος μάλιστα, έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Νίκο Παπανδρέου!

Αιτία, ένας έντονος διαπληκτισμός που σημειώθηκε σε εστιατόριο της Φιλοθέης μεταξύ ενάγοντα και εναγόμενου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο, διαγραμμένος από τον πρωθυπουργό, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης, δέχτηκε αναίτια, όπως ισχυρίζεται, υβριστική επίθεση από τον επιχειρηματία Θεόδωρο Νάνο, όταν απευθύνθηκε σε αυτόν για να τον χαιρετήσει.

Ο κ. Κουλούρης επισημαίνει .................ότι μια και είχε γνωρίσει στο παρελθόν τον κ. Νάνο, θεώρησε σκόπιμο να τον χαιρετήσει. Όπως αποδείχθηκε όμως, ο επιχειρηματίας είχε μάλλον τα νεύρα του.. κι έτσι τον… «στόλισε» κανονικά, χρησιμοποιώντας χυδαίους χαρακτηρισμούς. Ο θερμόαιμος εναγόμενος όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού κινήθηκε απειλητικά εναντίον του πρώην βουλευτή, απειλώντας την σωματική του ακεραιότητα.

Για να βρει λοιπόν… το δίκιο του, ο κ. Νάνος κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισής του τον Νίκο Παπανδρέου, γιο του αείμνηστου Αντρέα Παπανδρέου, ο οποίος στην ένορκη βεβαίωσή του, αναφέρεται στην προσωπική φιλία χρόνων που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον κ. Νάνο, εξαίροντας τη δράση του στο ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό του μέλος.

Όπως φαίνεται όμως, ο κ. Παπανδρέου δεν καλλιεργεί την ίδια συμπάθεια και για το επίσης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, επί χρόνια υπεύθυνο για τις κινητοποιήσεις του κόμματος αλλά και φανατικό «Ανδρεϊκό», Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος υπήρξε ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά μέλη του ΠΑΣΟΚ που επί 20 συναπτά έτη εκλεγόταν με το ψηφοδέλτιό του.

Ο κ. Νίκος Παπανδρέου, μεταξύ άλλων αναφέρει στην Ειρηνοδίκη Χαλανδρίου, ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κ. Νάνο, στο οποίο του ακύρωνε την συνάντησή τους, καθώς οι δύο άντρες είχαν δώσει ραντεβού στο εν λόγω εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Ο λόγος; Η υβριστική επίθεση που είχε δεχτεί από τον κ. Κουλούρη, η οποία τον καταρράκωσε, τον θύμωσε και τον στεναχώρησε, όπως επισημαίνει ο μάρτυρας. Σύμφωνα δε, με τα λεγόμενα του υιού Παπανδρέου, ο υβριστής κ. Κουλούρης πήρε σβάρνα και τη δική του οικογένεια..

Έτσι λοιπόν, και όπως προκύπτει από τα ντοκουμέντα, προσβεβλημένος ο Νίκος Παπανδρέου που καταφέρθηκαν δημόσια εναντίον της οικογένειάς του, όπως ισχυρίζεται ο Νάνος, πήρε ως προσωπική υπόθεση την υπεράσπιση του φίλου του επιχειρηματία.
Όπως τονίζει ο κ. Παπανδρέου στο τέλος της ένορκης βεβαίωσής του, μπορεί να μην ήταν παρών στο περιστατικό, ωστόσο όταν πληροφορήθηκε τις ψευδείς κατηγορίες εις βάρος του κ. Νάνου, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με την ελληνική Δικαιοσύνη όσα γνώριζε για την υπόθεση…

Για την ιστορία, ο κ. Θεόδωρος Νάνος έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της «INTRASOFT» και είναι μέτοχος της «INFOTAINMENT AE», της «ΕΞΠΕΡΝΕΤ», της «FORM and NORMS» και της «ΔΙΕΚΑΤ». Επίσης, εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «Αξία» ενώ έχει διατελέσει υποδιευθυντής της εφημερίδας «Εξόρμηση».

Είναι πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΙΜΙ» με εμπλοκή σε έργα αποναρκοθέτησης εμπολέμων περιοχών σε Βοζνία- Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λίβανο κλπ., με ανάθεση από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Να σημειωθεί ότι στις 26/2/2006 η εκπομπή «ΖΟΥΓΚΛΑ» του Μ. Τριανταφυλλόπουλου είχε ασχοληθεί με το σκάνδαλο στο έργο «Αποναρκοθέτηση Ν.Λιβάνου» .

Για το επεισόδιο στο εστιατόριο της Φιλοθέης διαβάσαμε εδώ τα εξής>
Τον αποκάλεσε "βαψομαλιά" και του έκανε αγωγήΤον αποκάλεσε "βαψομαλιά" και του έκανε αγωγήΑγωγή εναντίον του επιχειρηματία Θεόδωρου Νάνου κατέθεσε ο Κίμωνας Κουλούρης μετά από επεισόδιο που διαδραματίστηκε ανάμεσά τους και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια των Βορείων Προστίων. Ο πρώην βουλευτής κάνει λόγο στην αγωγή του για ηθική βλάβη και ζητά ως χρηματική ικανοποίηση το ποσό των 300.000 ευρώ... Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Κίμωνας Κουλούρης και ο Θεόδωρος Νάνος πριν από λίγο καιρό στο αγαπημένο εστιατόριο της high society -και όχι μόνο- στη Φιλοθέη, τον Πρίαμο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στην αγωγή που κατέθεσε ο πρώτος εναντίον του επιχειρηματία, περιγράφοντας ένα απίστευτο επεισόδιο. Σύμφωνα πάντα με την αγωγή του γνωστού πολιτικού: "Κατά την είσοδό μας στο κατάστημα αναζήτησα τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, με τον οποίο διατηρώ φιλική σχέση από πολλών ετών. Ένας από τους εργαζομένους της επιχείρησης, μου υπέδειξε παρακείμενο τραπέζι όπου πράγματι καθόταν ο τελευταίος μαζί με ομήγυρη πολλών προσώπων. Πλησιάζοντας το συγκεκριμένο τραπέζι και αφού χαιρέτησα τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, αναγνώρισα μεταξύ των συνδαιτυμόνων τον εναγόμενο, τον οποίον είχα γνωρίσει πριν από αρκετά χρόνια, ως επιχειρηματία χωρίς ωστόσο να διατηρήσω έκτοτε οιαδήποτε σχέση ή επαφή μαζί του. Καθώς ωστόσο ανακάλεσα την παλαιότερη γνωριμία μας στη μνήμη μου, του απευθύνθηκα με τη φράση: "βρε συ, ο Θοδωρής ο Νάνος δεν είσαι;'. 

Τον έβρισε άσχημα

Εκείνη τη στιγμή ο εναγόμενος όλως απρόκλητα και αιφνιδιαστικά σηκώθηκε από τη θέση του και φωνάζοντας μου απήυθυνε τις φράσεις: 'Άντε γ... ρε αρ..., ρε αδ..., που θα με χαιρετίσεις... Που βάφεις τα μάτια σου και σε γ... Που βγαίνεις στη Λόη για να σε βλέπουν και να σε γ... άντε να παρεις κανά φράγκο από το Βαρδινογιάννη"....
Ο Κίμωνας Κουλούρης, όπως περιγράφει στη συνέχεια, θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, μόνο που τελικά καταφερε το εντελώς αντίθετο: "... προσπάθησα να τον ηρεμήσω λέγοντάς του: "Τι είναι αυτά που λες; Δεν κατάλαβες ποιος είμαι;'. Ο εναγόμενος εντούτοις συνέχισε ακάθεκτος το υβριστικό εναντίον μου παραλήρημά του, εκστομίζοντας τα εξής: 'Είσαι λωποδύτης και τα 'χεις αρπάξει, χουντικέ'. Ολοκληρώνοντας δε τη φράση του, κινήθηκε επιθετικά προς εμένα, φωνάζοντας και απειλώντας με: 'θα σε τσακίσω, θα σε λιώσω θα σε διαλύσω ρε αλήτη".
Τι ζητά ο Κίμωνας Κουλούρης;
"Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος, για την αναφερόμενη στο ιστορικό της αγωγής μου αιτία, να μου καταβάλει ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης το ποσόν των τριακοσίων χιλιάδων (300.000 ευρώ)"... "Να απαγγελθεί κατά του εναγομένου προσωπική κράτηση ενός (1) έτους ως μέσου αναγκαστικής εκτελέσεως της εκδοθησομένης αποφάσεως, σε περίπτωση μη συμμορφώσεως του με το διατακτικό αυτής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ