MEGA: "Έγραψε" τον ΠΑΟΚ κανονικά...Να δεί τώρα πού θα γράψουν το ΜEGA οι ΠΑΟΚτζήδες

MEGA: "Έγραψε" τον ΠΑΟΚ

 

 
Γραμμένη εκεί που δεν πιάνει... μελάνι, αποδείχτηκε ότι έχει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Μέκγα τσάνελ, αφού αρνήθηκε να πάρει πίσω το συκοφαντικό ρεπορτάζ που μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης και ν΄ αποκαταστήσει το κύρος της ομάδας, όπως αυτή απαίτησε με ανακοίνωσή της.
Το Μέγκα αναφέρθηκε μόνο σε αντίδραση του...
 ΠΑΟΚ και φιλοξένησε δηλώσεις του Γ. Φαρλαλή. Αν και αναφέρει ότι το ΣΔΟΕ επιβεβαίωσε ΜΟΝΟ την παρατυπία για την ΑΕΚ, δεν μπήκε στον κόπο να πει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι καθαρή, ούτε και να φιλοξενήσει ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη για τις δηλώσεις από την αρμόδια εφορία.
Το κείμενο από την ανάρτηση του Μέγκα στην ιστοσελίδα του, έχει ως εξής:
«Αίσθηση, αλλά και έντονες αντιδράσεις............ προκαλούν οι πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο της Τετάρτης, για τους φορολογικούς ελέγχους σε ομάδες της Superleague και για ενδεχόμενες παραβάσεις στις οποίες έχουν υποπέσει.
Από την πλευρά του ΣΔΟΕ, υπήρξε, πάντως, επιβεβαίωση, μόνο για τα 13,5 χιλιάδες εισιτήρια που είχε εκδώσει η ΑΕΚ στον αγώνα πρωταθλήματος του περασμένου Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό και τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν αθεώρητα από την εφορία.
Μιλώντας στο MEGA, ο γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης είπε ότι "πράγματι υπήρξε φορολογική παρατυπία με τα συγκεκριμένα εισιτήρια της ΑΕΚ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως προέκυψε από τον έλεγχο".

Το ρεπορτάζ του MEGA, το οποίο αναπαράγεται από όλες σχεδόν τις εφημερίδες και τα site στο Διαδίκτυο, προκαλεί την αντίδραση και του ΠΑΟΚ, ο οποίος αρνειται ότι διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παρατυπία κατά τον έλεγχο που έγινε για τα εισιτήρια που είχε εκδώσει ως γηπεδούχος στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στις 28 Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Φαρλαλης, "μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ αποδειχτήκαμε απολύτως τυπικοί και νόμιμοι απέναντι στην εφορία και θέλω να τονίσω ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια διοίκησης Ζαγοράκη, η ΠΑΕ είναι απόλυτα νόμιμη και τυπική απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο".


Ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, μιλώντας στο MEGA για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις με την έκδοση εισιτηρίων, άλλες ΠΑΕ της Superleague, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κάτι και πρόσθεσε: "Από το ΣΔΟΕ διενεργούνται σε ομάδες γενικοί φορολογικοί έλεγχοι".


http://www.baladoros.com/nea/4356

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ