Ο παρ’ ολίγον ξυλοδαρμός γνωστής, γνωστότατης τηλεπαρουσιάστριας από ομογενή.


Ο παρ’ ολίγον ξυλοδαρμός γνωστής, γνωστ
ότατης τηλεπαρουσιάστριας από ομογενή.

troktiko    Ο παρ’ ολίγον ξυλοδαρμός γνωστής, γνωστότατης τηλεπαρουσιάστριας από ομογενή.
“Θα πάω, θα την βρώ και θα τις σπάσω το κεφάλι!”, είπε στους Έλληνες δημοσιογράφους που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι, στην … Αστόρια της ΝΥ, το 1994.
Μέσα στην ταβέρνα του λοιπόν, ο Έλληνας Ομογενής είπε το παράπονο του, σε δημοσιογράφους που συνόδευαν τον Ανδρέα Παπανδρέου κατά την ιστορική εκείνη επίσκεψη του στην Αμερική. “Ο αλήτης ο αδερφός της μου έφαγε τα λεφτά! Ήταν το όνειρο της ζωής μου να γυρίσω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια και αγώνα στην ξενιτιά και αυτός μου τα ‘φαγε”!
Τι είχε συμβεί; Ο άτυχος ταβερνιάρης, είχε δώσει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων στον αδερφό της πασίγνωστης τηλεπαρουσιάστριας, για να αγοράσει μία αρκετά μεγάλη έκταση στην Λευκάδα. Διαπίστωσε όμως ότι ο τεράστιος ο αδερφός, είχε διπλοπουλήσει την έκταση, άρα τα λεφτά........... έκαναν φτερά.
Μόλις έμαθε λοιπόν ότι η πασίγνωστη δημοσιογράφος θα συνόδευε, μαζί με τον σύζυγο της, τον Έλληνα πρωθυπουργό, ετοιμάστηκε για δράση.
Μπούκαρε λοιπόν στην επίσημη δεξίωση για τους ομογενείς και κατευθύνθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον της. Την τηλεπερσόνα έσωσαν την τελευταία στιγμή οι μπράβοι του συζύγου της, που έβγαλαν και τον άτυχο άνδρα εκτός δεξίωσης. Το γεγονός το είδαν πολλοί.
Τον λόγο όμως τον γνωρίζουν μόνο οι 7 δημοσιογράφοι που είχαν νοικιάσει βανάκι την προηγούμενη μέρα για να πάνε βόλτα στην Αστόρια…
Και μην αρχίσετε πάλι τα σχόλια ότι δήθεν δεν έχουμε θάρρος να πούμε ονόματα… ανοιχτό βιβλίο είναι η υπόθεση, δεν θέλει και μυαλό!
(σσ. Η φωτογραφία είναι άσχετη, αλλά έχει πολύ γέλιο!)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ