«Στα 47 του θα είναι ελεύθερος και πλούσιος»

«Στα 47 του θα είναι ελεύθερος και πλούσι
ος»

troktiko    «Στα 47 του θα είναι ελεύθερος και πλούσιος» 
.
Αδίστακτος, προκλητικός, θρασύς και με παγερό βλέμμα εμφανίστηκε στους Έλληνες αστυνομικούς ο Grzegorzko Dominik Tomas, βασικός ύποπτος για τη στυγερή … δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη. Ο Πολωνός βρίσκεται ήδη στη Σύρο μαζί με τους δυο συγκατηγορούμενους του, όπου απολογείται σήμερα
«Όταν έφτασε στη Σύρο και τον είδαμε να περπατάει μείναμε με ανοιχτό το στόμα. Πρόκειται για έναν… ζουμπά που το ύψος του δεν πρέπει να ξεπερνά το 1.50 μ.», τόνισε ο Μάκης Ζουγανέλης και συμπλήρωσε: «…ο δολοφόνος ήταν ανέκφραστος και έδειχνε να αδιαφορεί τελείως για ό,τι συνέβαινε γύρω του.».
Ο 31χρονος εραστής της Μαργαρίτας Piatek, αρνήθηκε κάθε........ συμμετοχή στην άγρια δολοφονία.
Ο Μάκης Ζουγανέλης, αδερφός του νεκρού επιχειρηματία, δήλωσε στην «Espresso»:
«Ο δράστης υποστήριξε ότι δεν έχει σκοτώσει τον αδερφό μου, αλλά και ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα τον στείλουν στη φυλακή. Συγκεκριμένα, είπε επί λέξει: «Δεν με νοιάζει η φυλακή! Ξέρω ότι θα εκτίσω ποινή φυλάκισης 16-17 χρόνια και μετά θα βγω πάλι έξω!» Προσωπικά, πιστεύω πως πριν κάνει το έγκλημα είχε σκεφτεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Είναι ένας νέος άνδρας που αν καταδικαστεί σε δεκαέξι χρόνια φυλάκισης, θα είναι ελεύθερος στα 47 του. Τα χρήματα που άρπαξαν μαζί με τους άλλους δυο είναι πολλά και τα έχουν κρύψει σε ασφαλές σημείο. Από ό,τι κατάλαβα, ο ίδιος δεν σκοπεύει να αποκαλύψει εύκολα το σημείο που βρίσκονται. Έτσι, έχει σχεδιάσει να πάει να τα πάρει όταν αποφυλακιστεί. Σίγουρα, έχει σκεφτεί πως στα 47 του θα είναι ελεύθερος και πλούσιος. Αυτός ο άνθρωπος έχει μεγάλο θράσος!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ