Να... αγιάσει το στόμα σου κόουτς!!!


khjkhkhjkhjk


"Καταργήσαμε το νόμο Παπαληγούρα (και όχι το νόμο Ορφανού, όπως λανθασμένα κάποιοι λένε) γιατί αυτός οδήγησε σε κραυγαλέες αδικίες ιδιίως στη Βόρειο Ελλάδα. Ψάξτε όσο θέλετε, δεν υπάρχει καμία φυλάκιση με το νόμο αυτό στην υπόλοιπη χώρα"!!!
Αυτό είπε πριν από λίγο ο Γιάννης Ιωαννίδης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όταν
ρωτήθηκε για τις δικές του κινήσεις για την αντιμετώπιση της βίας. Ο περίφημος νόμος Παπαληγούρα όριζε ότι όποιος συλλαμβανόταν για αδικήματα που είχαν σχέση με τον αθλητισμό, οδηγούνταν υποχρεωτικά στη φυλακή, καθώς ανέφερε ότι .......δεν αναγνωρίζεται κανένα ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Με το νόμο αυτό, δεκάδες νεαροί οδηγήθηκαν στις φυλακές, και βίωσαν όχι το σωφρονισμό αλλά την ταπείνωση μέσα στις ελληνικές φυλακές μέχρι να δικαστούν. Τι κι αν αθωώνοντας μετά; Άλλωστε οι περισσότεροι είχαν αθωωθεί τότε. Αλλά μέχρι να γίνουν οι δίκες τους, τα παιδιά αυτά παρέμεναν στα κελιά.
Όπως εξήγησε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο νόμος καταστρατηγήθηκε γιατί ήταν στην ευχέρεια του κάθε αστυνομικού διευθυντή να ορίσει εάν κάθε σύλληψη αφορούσε αθλητική βία ή όχι. Οι περισσότεροι από αυτούς έριχναν στα μαλακά κάποιες συλλήψεις ενώ άλλοι, καταδίκαζαν σε ανείπωτη ταλαιπωρία κάποιους νεαρούς με ελαφρά τη καρδία...
Και όταν μάλιστα ο "Ξανθός" είπε το φοβερό... "ψάξτε όσο θέλετε, μόνο στη Βόρειο Ελλάδα εφαρμόστηκε ο νόμος", ο Χατζηνικολάου... παραξενεύτηκε... "Υπάρχουν νόμοι που εφαρμόζονται μόνο στη μισή χώρα", ρώτησε... Λες και δεν ήξερε την απάντηση...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ