Συζητήσεις για συνένωση Alter με On Telecom

 

Συζητήσεις για συνένωση Alter με

On Telecom

 

Tο κυπριακό Fund και οι δύο λύσεις που τέθηκαν στο τραπέζι
Tο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια κοινή εταιρεία (μητρική προφανώς) που να έχει υπό τις αγκάλες της την εταιρεία τηλεπικοινωνιών On Telecom και την «Eλεύθερη Tηλεόραση» (ALTER) συζητούν τα τελευταία 24ωρα οι δύο πλευρές...
Oι συζητήσεις γίνονται μεταξύ της οικογένειας Kουρή που κατέχει την πλειοψηφία του Alter και του κυπριακού Fund που ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ των δύο πλευρών με δεδομένο ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας έγιναν συζητήσεις για τις πως μπορεί να «χτιστεί» αυτή η ............κοινή εταιρεία καθώς επίσης εξετάστηκε και το ενδεχόμενο το κυπριακό Fund να μπει ανεξαρτήτως της On Telecom στο κανάλι του Περιστερίου.
Για το δεύτερο απομένει να ξεκαθαρίσει εάν υπάρξει η τελική απόφαση επί της επένδυσης στο κανάλι από την πλευρά του Fund. Για την πρώτη περίπτωση που αποτελεί και την απαρχή των συζητήσεων η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι και οι δύο εταιρείες έχουν μεγάλες υποχρεώσεις.

H πλευρά των μετόχων του Alter μετά την εξέλιξη της υπόθεσης Kορωνιά (οι πληροφορίες τον φέρουν να είπε το «ναι» μόνο για να αναλάβει τη διοίκηση του σταθμού και όχι να καταστεί μέτοχος σ' αυτό, ζητώντας μάλιστα υπέρογκη όπως λέγεται αμοιβή). Έχει επιδοθεί σ' ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να βρεθούν οι νέοι επενδυτές για το κανάλι οι οποίοι θα πλαισιώσουν την προσπάθεια εξυγίανσης του καναλιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ