Πονοκέφαλος στη ΝΔ από τις δηλώσεις του Κυρ.Μητσοτάκη για την περιουσία του Δημοσίου...


Πονοκέφαλο                     ς στη ΝΔ από τις δηλώσεις του Κυρ.Μητσοτάκη για την περιουσία το          υ Δημοσίου...



Νέες εσωκομματικές τριβές καλείται να ξεπεράσει η Νέα Δημοκρατία, μετά τις νέες δηλώσεις του βουλευτή και τομεάρχη Περιβάλλοντος Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, ακόμη και με επί μέρους πωλήσεις ακινήτων.
«Προσωπικά, αν... με ρωτήσετε εάν στο ευρύτερο φάσμα της αξιοποίησης συμπεριλαμβάνω και ως υποκατηγορία την ενδεχόμενη πώληση ακινήτων, δεν θα............. με βρείτε αντίθετο σε αυτή τη λογική» είπε την Πέμπτη στον Αθήνα 9,84, τονίζοντας
«Δεν θεωρώ, σε καμία περίπτωση, ότι πρέπει να αποτελέσει τον κύριο μοχλό αυτής της πολιτικής, αλλά δεν θα ήθελα να το αποκλείσω σε καμία περίπτωση και με συνταγματική διάταξη». Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και την Τετάρτη, στο Mega.
Σύμφωνα με το ΒήμαOnline, οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη προκαλούν σύγχυση στο εσωτερικό κόμματος, καθώς την ίδια χρονική στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις ότι οι προτάσεις της ΝΔ αφορούν την αξιοποίηση και όχι την εκποίηση και πώληση της δημόσιας περιουσίας.
Εσωκομματικά προβλήματα έχει προκαλέσει και η καταψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τα «κλειστά επαγγέλματα».
Μια ομάδα βουλευτών, ορισμένοι από το «καραμανλικό» στρατόπεδο και άλλοι με φιλελεύθερες απόψεις, εξέφραζε τον προβληματισμό της για τη στάση της ΝΔ και θύμιζε ότι στο «γαλάζιο» πρόγραμμα για τις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009 υπήρχε η εξαγγελία για το άνοιγμα των «κλειστών επαγγελμάτων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ