Toυρκικό ταξί προτιμούν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ως το «ταξί του μέλλοντος !!!!!!!!!!!!

Toυρκικό ταξί προτιμούν οι κ
άτοικοι της Νέας Υόρκης ως το «ταξί του μέλλοντος 



To ταξί V1 της τουρκικής εταιρείας Karsan επέλεξαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ως το κορυφαίο σχεδιαστικά ταξί σε πρόσφατη έρευνα για το «Ταξί του Αύριο» της Επιτροπής Ταξί... και Λιμουζίνων της Νέας Υόρκης (TLC) που διεξήχθη ανάμεσα σε 22.000 άνδρες και γυναίκες.
Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό μοντέλο της Κarsan προτιμήθηκε από το 65,5 τοις εκατό των ερωτηθέντων ενώ τα άλλα δύο μοντέλα, της Nissan και της Ford έλαβαν το 42,4 τοις εκατό και το 38 τοις εκατό αντίστοιχα.
Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο του επικείμενου διαγωνισμού για την προμήθεια των ταξί στη Νέα Υόρκη. H εταιρεία που θα επιλεγεί θα έχει την αποκλειστική προμήθεια στην Νέα Υόρκη για δέκα χρόνια, (περίπου 2650 οχήματα το χρόνο).
Πρόκειται για ένα όχημα με γυάλινη οροφή και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που ................φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τις μετοχές της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι μόνο στον εξωτερικό.
Το μοντέλο V1 της Καρσάν θα είναι σχεδιασμένο να δέχεται αναπηρικά καροτσάκια, θα έχει χώρο για πέντε άτομα και από τη γυάλινη οροφή του οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τη θέα των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης.
Θα σχεδιαστεί να δέχεται τρεις διαφορετικούς τύπους μηχανής: βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό μοτέρ, ανάλογα με το πια θα θεωρείται «φιλικότερη προς το περιβάλλον» όταν θα ξεκινήσει η παραγωγή του μοντέλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ