ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το χαστούκι που έδιωξε τον Τσιώλη!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το χαστούκι 

που έδιωξε τον Τσιώλη!


Διαβάστε τα όσα απίστευτα συνέβησαν χθες στο Βόλο και οδήγησαν τον Σάκη Τσιώλη σε παραίτηση…
Τρομερά πράγματα έγιναν στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Ηρακλή και αυτά οδήγησαν σε παραίτηση, τον πιο επιτυχημένο τεχνικό του φετινού πρωταθλήματος, Σάκη Τσιώλη.
Η ισοπαλία των ερυθρόλευκων με τον Ηρακλή, δυσαρέστησε τον Μπέο, που προφανώς πιστεύει ότι είναι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα η οποία έχει την υποχρέωση να κερδίζει σε όλα τα ματς… Ετσι κατέβηκε στα αποδυτήρια, εισέβαλλε και άρχιζε να βρίζει με το χειρότερο τρόπο τους ....... παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.
Κάποια στιγμή, ο Μόνχε θέλησε να μιλήσει και να απαντήσει στον Μπέο, αλλά αντί διαλόγου, δέχτηκε ένα χαστούκι (!!!) από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό αναφέρουν και οι μαρτυρίες των συμπαικτών του που ήταν μέσα στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή.
Στο χώρο έτρεξαν αμέσως και οι άλλοι Αργεντίνοι της ομάδας… Μόλις έμαθε τα γεγονότα ο Τσιώλης, δεν άντεξε… «Μέχρι εδώ ήταν… Φεύγω» είπε ο Ελληνας τεχνικός που τήρησε το λόγο του. Και μην κοιτάτε τι γράφει η ανακοίνωση που ειρωνεύεται τον Τσιώλη, αναφέροντας ότι μπορεί να ψάξει μεγαλύτερη ομάδα και καλύτερες συνθήκες. Παρουσιάστηκε με τέτοιο τρόπο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να λειτουργήσει κυματοθραυστικά στα χθεσινά γεγονότα. Ο «σκύλος» όμως, έμαθε και σας αναφέρει τι ακριβώς συνέβη.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ