Καταζητούμενος από την Interpol ο ένας από τους δράστες της διπλής ληστείας


Καταζητούμενος από την Interp

ol ο ένας από τους δράστες της διπλής ληστείας

 

Αλβανοί υπήκοοι είναι οι δράστες της διπλής ληστείας που σημειώθηκε στον Μώλο το πρωί της Παρασκευής, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μαλαισίνας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός από τους πέντε μετά από την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι τους καταδίωκαν μέσα σε μία βροχή από σφαίρες.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν, αφού πρώτα είχαν στήσει μπλόκο στην εθνική οδό.
Της καταδίωξης προηγήθηκε ληστεία στα ΕΛΤΑ και την Αγροτική Τράπεζα στην περιοχή του Μώλου.
Όταν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, διαπίστωσαν ότι στο κλεμμένο αυτοκίνητο VOLVO, ένας εκ των.............. δραστών ήταν ήδη νεκρός, ενώ ακόμη ένας ήταν τραυματισμένος στο πόδι.
Μάλιστα ο τραυματίας δράστης, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καταζητείται από την Interpol, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Τα δύο καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στην κατοχή τους, έχουν ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι στενοί συνεργάτες τους Παλαιοκώστα και ίσως γι αυτό να βιάζονται να βγάλουν την βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ένα από τα δύο συγκεκριμένα καλάσνικοφ, ''έριξε'' κατά των αστυνομικών, κατά την διάρκεια της καταδίωξης στην Λειβαδειά στις αρχές του μήνα.
Υπενθυμίζεται, ότι τότε στο αυτοκίνητο, που εγκατέλειψαν οι δράστες που πυροβόλησαν εναντίων των αστυνομικών, είχε βρεθεί αποτύπωμα του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ