Κάνε sex μαζί του όπως την 1η φορά

Κάνε sex μαζί του όπως την 1η φορά

 

12 Οκτ 2010
Τελευταία, δεν θα χαρακτήριζες την σεξουαλική ζωή σου συναρπαστική! Αντίθετα, έρχονται ημέρες (ή καλύτερα νύχτες) που σκέφτεσαι με νοσταλγία την πρώτη φορά που έκανες έρωτα με τον μακροχρόνιο πλέον δεσμό σου. Μην χάνεις το κουράγιο (και τον οργασμό) σου, αφού υπάρχουν πολλές κινήσεις ματ για να κάνεις το σεξ μαζί του τόσο τέλειο, όπως τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί................


1- Όσο λείπει:
Αύξησε την αναμονή για σεξ μέσω e-mail, γραπτών μηνυμάτων ή τηλεφωνικά. Δώσε του υποσχέσεις για το τι θα του κάνεις όταν συναντηθείτε ξανά. Το τηλεφωνικό σεξ είναι ένας καλός τρόπος για να εκφράσετε τις φαντασιώσεις που έχετε και οι δύο. Το να μιλάς γι' αυτές είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να διώξεις την αμηχανία.

2- Κράτα το σεξ ανανεωμένο:
Άλλαξε την ώρα που κάνετε σεξ. Εάν συμβαίνει συνήθως το βράδυ, προτιμήστε το πρωί. Άλλαξε επίσης το μέρος. Μετάφερέ το σε δύο διαφορετικά μέρη του σπιτιού ή έξω από το σπίτι σας, π.χ., σε ξενοδοχείο. Εναλλακτικά, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το φαγητό ως πρελούδιο του σεξ. Μαγειρέψτε μαζί και μετά ταΐστε ο ένας τον άλλο, ξεκινώντας από το επιδόρπιο.

3- Μπλέξε τη δουλειά με την ευχαρίστηση:
Συνόδευσέ τον σε κάποιο από τα ταξίδια του. Είναι και πιο οικονομικό έτσι, αφού πληρώνετε μόνο τα εισιτήρια του ενός (η εταιρεία του θα πλήρωνε έτσι κι αλλιώς το δικό του).

4- Δώστου πονηρές υποσχέσεις:
Θα τον κάνουν να αδημονεί. Θα μπορούσε να είναι μια σεξουαλική χάρη που πάντα ήθελε να του κάνεις. Το κόλπο είναι να επιλέξεις κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει, για να εντείνεις την αναμονή του όσο λείπει. Πριν αναχωρήσει, μια καλή ιδέα είναι να κολλήσεις σημειώσεις στην ατζέντα του, τη βαλίτσα και στα είδη προσωπικής υγιεινής για να του θυμίζουν το «δωράκι» που θα πάρει όταν επιστρέψει.

5- Βρες μια ισορροπία:

Η αυξημένη λίμπιντο μπορεί να μειωθεί με την ηλικία, το εργασιακό στρες, τις ευθύνες των παιδιών, τα προβλήματα υγείας (ορισμένα φάρμακα επηρεάζουν τη λίμπιντο) και την πλήξη. Όταν όμως τα μέλη του ζευγαριού μάθουν την αιτία, μπορούν να επικεντρωθούν στις λύσεις. Επίσης, το σεξ γίνεται καλύτερο για πολλές γυναίκες καθώς μεγαλώνουν και νιώθουν πιο άνετα με το σώμα τους. Επιπλέον, η εξάσκηση τις κάνει καλύτερες ερωμένες.

6- Διώξε την ακαταστασία:
Για να κάνεις πιο ερωτικό το περιβάλλον της κρεβατοκάμαρας, πρέπει πρώτα να την τακτοποιήσεις. Κράτα τις αναμνήσεις, αλλά πέτα έξω τα άχρηστα αντικείμενα. Αποθηκεύστε τα πράγματα στο σπίτι των γονιών σας ή ενοικιάστε αποθήκη. Εναλλακτικά, τοποθετήστε ράφια, ώστε να μην υπάρχει ακαταστασία στο πάτωμα. Έπειτα, διακόσμησε ξανά το υπνοδωμάτιο για να ανανεώσεις την ενέργειά του. Δε χρειάζονται ακριβές αλλαγές – πρόσθεσε ζεστό φως με μια διαφορετική λάμπα ή αγόρασε καινούργια σεντόνια.

7- Ενεργειακή κρίση:
Αποδέξου ότι δεν είναι κακό να μην έχεις ενέργεια για σεξ. Εάν αντιστέκεσαι, θα καταλήξεις να πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου και να το απεχθάνεσαι. Επίτρεψε στον εαυτό σου να μην έχει ενέργεια. Υποσχεθείτε ο ένας στον άλλο ότι δε θα κάνετε σεξ και κρατήστε ο ένας τον άλλο αγκαλιά. Έτσι, η πίεση θα φύγει και θα επικεντρωθείτε στη χαλάρωση. Μόλις νιώσετε ξεκούραστοι, η επιθυμία για σεξ θα επιστρέψει.

8- Ξαπλώστε ακίνητοι:
Το πρωί, αντί να πεταχτείς από το κρεβάτι και να δεις τα χιλιάδες πράγματα που πρέπει να κάνεις, ξάπλωσε ήσυχα μαζί του για μερικά λεπτά και απλώς αναπνεύστε μαζί. Είναι χαλαρωτικό και θα νιώσετε μεγαλύτερη επαφή μεταξύ σας μόνο και μόνο που είστε μαζί.

9- Περάστε μαζί το Σαββατοκύριακο:
Η φυσική δραστηριότητα ενεργοποιεί την έκκριση ορμονών στον οργανισμό που σε επαναφορτίζουν. Ακόμη πηγαίνετε για δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο και αφήστε την ενέργεια από την ατμόσφαιρα γύρω σας να σας πλημμυρίσει. Κάτι άλλο που ενισχύει τη διάθεση για σεξ είναι να κρατάτε ένα «πονηρό» ημερολόγιο με τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και σκέψεις όλη την εβδομάδα. Ανταλλάξτε τα ημερολόγιά σας το Σαββατοκύριακο και πραγματοποιήστε αυτές τις

10- Μικρά καυτά σέξι tips παντός καιρού
Α. Λείπει συχνά ο σύντροφός σου; Το τηλεφωνικό σεξ θα τον κάνει να ανυπομονεί να επιστρέψει.
Β. Αγκαλιαστείτε στο κρεβάτι για 10 λεπτά το πρωί πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας.
Γ. Διάβασε βιβλία για το σεξ για να καταλάβεις πώς λειτουργεί το σώμα του συντρόφου σου.

Σχόλια

  1. Μικρά καυτά σέξι tips παντός καιρού αν και τελευταίο μου άρεσε περισσότερο από τα προηγούμενα, το σεξ είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι που θέλει δυο για να το παίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ