«Κενό γράμμα ο νόμος» αν δεν βρεθεί ανάδοχος εταιρεία λένε οι ζημιωθέντες από την Ασπίς...


«Κενό γράμμα ο νόμος» αν δεν βρεθεί ανάδοχος εταιρεία λένε οι ζημιωθέντες από την Ασπίς...


Για εφησυχασμό και απουσία πρωτοβουλιών κατηγορούν την κυβέρνηση οι ζημιωθέντες, πρώην ασφαλισμένοι στην Ασπίς Πρόνοια και στην Commercial Value, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους.

«Ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για το ζήτημα των εκατοντάδων χιλιάδων εγκλωβισμένων ασφαλισμένων των ασφαλιστικών εταιριών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, είναι ουσιαστικά κενό ...
γράμμα αν δεν βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρία», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ...........Ασπίς Πρόνοια.

«Ο συνεχόμενος εφησυχασμός της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε πρωτοβουλίας που να προωθεί την επίλυση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος, οδηγεί σε αναπόφευκτη προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης των περιουσιών που διακυβεύονται.»

»Οι ασφαλισμένοι υποφέρουν και η αγωνία έχει γίνει γι' αυτούς καθημερινό αφόρητο βίωμα», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την Δευτέρα 01/11//2010 και ώρα 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στην οδό Πανεπιστημίου 52, στην Αθήνα.

Μετά την συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή πορεία στη Βουλή.
ΝΕΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ