Γιατί τσιρίζουν οι cheerleaders των ΜΜΕ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς;

Γιατί τσιρίζουν οι cheerleaders των ΜΜΕ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς;

 


Ωσαν cheerleaders, ουρλιάζουν από ενθουσιασμό οι δημοσιογράφοι-βαποράκια των καθεστωτικών ΜΜΕ , για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς. Μιλάμε για το αστείο ποσό των 800 εκατ. ευρώ, για το οποίο γίνεται τέτοιος σάλος.
Ποιοι ζητωκραυγάζουν; Οι δημοσιογραφίσκοι υπάλληλοι εκδοτών και καναλαρχών που έχουν πάρει ένα σκασμό λεφτά δάνεια από την Πειραιώς . Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ που μοίρασε η Τράπεζα Πειραιώς στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ. Τέτοια ποσά προκαλούν ίλιγγο αν σκεφθεί κανείς την
κυκλοφοριακή κατρακύλα των εφημερίδων σε συνδυασμό με τη μείωση των........... διαφημιστικών εσόδων.
Επειδή η κρίση ήλθε στην Ελλάδα για να μείνει, -όπως όλα δείχνουν-το κοντινό μέλλον θα δικαιώσει η θα καταδικάσει τις επιλογές του Τραπεζίτη.

Κάτι τέτοιες κινήσεις πάντως οδήγησαν τα αποθεματικά της Τράπεζας Πειραιώς στο κόκκινο , όπως αποδείχθηκε στα πρόσφατα stress tests των ελληνικών τραπεζών.

Ετσι η Τράπεζα αναγκάζεται να ζητήσει το δειλό ποσό των 800 εκατ. ευρώ-μιλάμε για peanuts.

Aρκεί να σκεφθείτε ότι η αξία των 11 κορυφαίων ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής αγγίζει τα 543 εκατ. ευρώ!

Πιο αναλυτικά: Λίονελ Μέσι 80 εκατ., Κριστιάνο Ρονάλντο 75 , Τσάβι 65, Γουέιν Ρούνει 53, Κακά 50, Φρανκ Ριμπερί 50, Σάμουελ Ετό 40, Αριεν Ρόμπεν 38, Ντιντέ Ντρογκμπά 38, Ικερ Κασίγιας 32, Ντιέγκο Φορλάν 22.

22 κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αντιστοιχούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ