Δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού εμπλεκόμενος σε σκοτεινή υπόθεση

Δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού εμπλεκόμενος σε σκοτεινή υπόθεση

 

Μία υπόθεση βόμβα που αναμένεται να απασχολήσει την Ελληνική δικαιοσύνη για πολύ καιρό, θα έλθει στο προσκήνιο την Τρίτη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Δήμαρχος μεγάλου δήμου της Αττικής ο οποίος στο παρελθόν έπεσε θύμα εκβιασμού στον οποίο δεν ενέδωσε, θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατ' αγνώστων αλλά και σε μία σειρά προσώπων, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα το οποίο θα κληθεί να διαλευκάνει η δικαιοσύνη. Το κύκλωμα αυτό φέρεται να είχε στήσει μηχανισμό που συμπεριλάμβανε ...

εκδοτική εταιρεία - φάντασμα, call center πιθανότατα στο εξωτερικό, άτομα με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο που προσέγγιζαν δημάρχους, πρόσβαση σε λίστες προσωπικών δεδομένων δημοτών, στήνοντας έτσι έναν "αόρατο" μηχανισμό προπαγάνδας. Με τη χρήση μαύρου χρήματος προερχόμενου όπως είναι λογικό από άλλες έκνομες ενέργειες.

Η μήνυση θα περιλαμβάνει τον γνωστό δημοσιογράφο πιθανότατα με τις κατηγορίες του πολιτικού εκβιασμού, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Το αν συνδεόταν άμεσα με το υπόλοιπο κύκλωμα, αυτό θα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα.


Η εμπλοκή του δημοσιογράφου έγκειται στο ότι συνέταξε συκοφαντικό ρεπορτάζ με ψευδή στοιχεία και προσπάθησε να το προβάλλει στο τηλεοπτικό μέσο. Όπως ήταν επόμενο το "ρεπορτάζ" κόπηκε. Ο ίδιος δημοσιογράφος μετά από εβδομάδες "καταφερε" να το περάσει σε εφημερίδα χαμηλής κυκλοφορίας ερήμην όμως του εκδότη. Πάνω στο εν λόγω δημοσίευμα, στήθηκε ολόκληρος ο προαναφερόμενος μηχανισμός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ