Στο μικροσκόπιο για παράβαση κανόνων ανταγωνισμού η Deutsche Telekom

Στο μικροσκόπιο για παράβαση κανόνων ανταγωνισμού η Deutsche Telekom

 

Θεωρείται ύποπτη για τη σύναψη παράνομης συμφωνίας με την ανταγωνίστριά της εταιρία κινητής τηλεφωνίας Debitel.
Η γερμανική εταιρία, πάντως, έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς της αρχής ανταγωνισμού. «Έχουμε λάβει έγγραφα βάσει των οποίων η Deutsche Telekom είχε προσπαθήσει να επηρεάσει την Debitel, προκειμένου να κερδίσει πελάτες. Υπάρχει μια υποψία ύπαρξης συμφωνίας αντίθετης προς το δίκαιο του ανταγωνισμού. Εξετάζουμε την υπόθεση αυτή ώστε να προσδιορίσουμε εάν πρέπει να κινηθεί διαδικασία κατά του φορέα εκμετάλλευσης», είπε .......ο εκπρόσωπος, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τις πληροφορίες που δημοσίευσε το Σάββατο το εβδομαδιαίο έντυπο WirtschaftsWoche.
Σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της ...

Deutsche Telekom, που δημοσίευσε το WirtschaftsWoche, η εταιρία είχε προχωρήσει την περίοδο 2006 -2008 σε συζητήσεις τόσο με την ανταγωνίστριά της Debitel όσο και με την μητρική της, Freenet, προκειμένου να διαμορφώσει τα «πακέτα» προσφορών της πριν προχωρήσει στη διάθεσή τους στην αγορά.
Η Deutsche Telekom απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς με ανακοίνωσή της στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «δεν παραβίασε τους κανόνες περί ανταγωνισμού, στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχει με τους εμπορικούς της εταίρους».



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ