Ιερέας δημοσίευε πορνό αγγελίες και ζητούσε αμοιβή 120 ευρω !

 
Ιερέας δημοσίευε                                                                       πορνό αγγελίες και ζητούσε αμοιβή 120 ευρ                                                                                                                                                         ω !

 
                                           «Προικισμένος» και έτοιμος να 
ικανοποιήσει ζευγάρια σεξουαλικά εμφανιζόταν μέσω αγγελίας που είχε αναρτήσει σε πορνοσάιτ... Ισπανός ιερέας!
Ο 27χρονος Σαμουέλ Μαρτίν Μαρτίν, επίσκοπος δύο...
μικρών ενοριών στην επαρχία του Τολέδο, ανέβαζε στα σάιτ φωτογραφίες του στις οποίες πόζαρε με γκρι εσώρουχο και τις συνόδευε με αγγελία στην οποία δήλωνε διαθέσιμος για σεξ με γυναίκες και ζευγάρια έναντι.. 120 ευρώ την ώρα.
Ο ιερέας, που είχε επιλέξει ως καλλιτεχνικό όνομα το Εκτορ, έδινε την εξής περιγραφή του εαυτού του στην πελατεία του: «Ετεροφυλόφιλος άνδρας για γυναίκες και....... ζευγάρια. Πραγματικές φωτογραφίες. Προικισμένος για να σας προσφέρει ηδονή και χαρά».
Το σκάνδαλο της... εξωεκκλησιαστικής καριέρας του ιερέα φιλοξενήθηκε σε όλες τις εφημερίδες της καθολικής Ισπανίας, στις οποίες έγινε πλήρης αναπαραγωγή του περιεχομένου της αγγελίας του, όπου επιπλέον ξεκαθάριζε ότι είναι «ανοιχτός σε όλα, εκτός από τον σαδισμό».
Ενημέρωνε ότι μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο σε ξενοδοχεία και σπίτια με την υπόσχεση: «Δεν θα το μετανιώσετε. Θα σας δώσω πρωτόγνωρη ηδονή».
Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μαρτίν αποκάλυψε στους ενορίτες του σε πρόσφατη λειτουργία που έκανε ότι είχε καταχραστεί τις δωρεές τους και ζήτησε τη συγχώρεσή τους! Ιερουργούσε λιγότερο από ένα χρόνο στα χωριά Τοτάνες και Νόεζ, τα οποία δεν έχουν πάνω από 1.000 κατοίκους. Ο αρχιεπίσκοπος του Τολέδο ξεκίνησε έρευνα και επιβεβαίωσε μόνο ότι ο Μαρτίν καθαιρέθηκε εξαιτίας οικονομικής κακοδιαχείρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξοδέψει περίπου 17.000 ευρώ στο πάθος του για το σεξ και την πορνογραφία.
Ανθρωποι του αρχιεπισκόπου του Τολέδο που επισκέφτηκαν την ενορία του Μαρτίν ζήτησαν από τους πιστούς να τον συγχωρέσουν επειδή ο ιερέας «δεν ήταν στα καλά του». Πρόσθεσαν δε ότι ο ιερέας, που κρύβεται, υποσχέθηκε ότι θα δώσει πίσω τα χρήματα. Κάποιοι από τους ενορίτες, πάντως, εξεπλάγησαν αφού είπαν ότι συμπεριφερόταν ως πολύ ευσεβής.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ