Σοκ με 14χρονη που κατήγγειλε ότι τη βίασε 23χρονος

Σοκ με 14χρονη που κατήγγειλε ότι τη βίασε 23χρονος

 


Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται μία 14χρονη από την Καβάλα, η οποία όπως κατήγγειλε στην αστυνομία έπεσε θύμα βιασμού από έναν 23χρονο. Η ανήλικη από την περιοχή των Ελευθερών Καβάλας ενημέρωσε τους γονείς της ότι είχε αιμορραγία από τα γεννητικά της όργανα, χωρίς ωστόσο να τους αποκαλύψει την αιτία. Εντρομοι εκείνοι τη μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο της πόλης όπου εισήχθη για νοσηλεία.
Ωστόσο, το μεγάλο σοκ το υπέστησαν την επομένη το.... πρωί όταν η κόρη τους, μέσα από λυγμούς, αποφάσισε να τους πει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού!
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κορίτσι, ο 23χρονος, τον οποίο γνώριζε εδώ και λίγο καιρό, την εξανάγκασε σε συνουσία με τη χρήση σωματικής βίας! Οι γονείς της κατήγγειλαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας να αναζητήσουν τον νεαρό, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης.
Σε βάρος του νεαρού φερόμενου ως δράστη του βιασμού σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Την ίδια ώρα έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη, έτσι ώστε να εξακριβωθεί αν είναι βάσιμη ή όχι η καταγγελία που έκανε.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ