Δουλειά ΤΑΜΑΜ για την ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ....Ήταν πάμπλουτη αλλά πέθανε από ασιτία!..

Ήταν πάμπλουτη αλλά πέθανε από ασιτία!

 

Η Virginia Owen μετά από 15 χρόνια γάμου είχε αποφασίσει να μετακομίσει και να απολαύσει τα πλούτη της χωρίς να μπορεί να φανταστεί την τραγική κατάληξη.
Η Virginia Owen ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της μετά την διάλυση του γάμου της, μετά από 15 χρόνια κοινής συμβίωσης. Η 48χρονη μετακόμισε πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα παραλιακό σπίτι στην πόλη Sousa, στην Δομινική Δημοκρατία. Για την καινούρια σελίδα στην ζωή της είχε και τις 200.000 λίρες που ......είχε αποταμιεύσει.
Στην συνέχεια, γνώρισε έναν Σουηδό με το όνομα Hans Michel Magnusson, τον οποίο ερωτεύτηκε τρελά. 'Οπως αποκαλύπτουν οι δικοί της, η Virginia πίστευε πως ζούσε τον ιδανικό έρωτα σε ένα παραδεισένιο μέρος και ήταν πολύ ευτυχισμένη καθώς αυτό τους έλεγε μέσα από τα email που τους έστελνε.

Όταν σταμάτησαν όμως τα μηνύματα, ο αδερφός της Daniel Walkley έτρεξε ανήσυχος στο νησί να δει τι ακριβώς συμβαίνει και την βρήκε σε άθλια κατάσταση. Η αδερφή του βρισκόταν στο κατώφλι του θανάτου. Ήταν βρώμικη, μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς νερό ή φαγητό και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.Την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε την επόμενη ημέρα από ασιτία!

Η άτυχη γυναίκα έπασχε επίσης από καρκίνο στο συκώτι, είχε αδυνατήσει υπερβολικά, δεν είχε να φάει και όλη της η περιουσία είχε εξαφανιστεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει που ακριβώς πήγαν τόσα λεφτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ