Τι δείχνουν οι στάσεις που προτιμά στο σεξ !

Τι δείχνουν οι στάσεις που προτιμά στο σεξ !

 

29 Μαϊ 2010
Μάθαμε τι λέει το πέος του για εκείνον. Ενημερωθήκαμε για τα σημάδια που δείχνουν πόσο καλός εραστής είναι πριν το σεξ. Τώρα όμως και πάνω στο ψητό, τι μπορεί να σημαίνει η λατρεία που τρέφει ο καλός σου σε μια συγκεκριμένη στάση στο σεξ; Τι πρέπει να σου πει δηλαδή για εκείνον, το αν προτιμά το σεξ στα τέσσερα ή το ιεραποστολικό ή αν σε θέλει από πάνω του διαρκώς;
1. "Σκυλίσια ζωή": τρελαίνεται για το σεξ στα τέσσερα
Ναι, το αγόρι αυτό λατρεύει να σε βλέπει πεσμένη στα τέσσερα. Γιατί αναρωτιέσαι; Γιατί απλά του αρέσει να έχει τον έλεγχο και φυσικά δεν θέλει να υποτάσσεται. Η λατρεία για το σεξ στα........ τέσσερα ξεκινά από... την αγάπη που τρέφει για τα οπίσθια εν γένει. Το παλικάρι αυτό στην αρχή της σεξουαλικής του αναζήτησης, έκανε μια σαφή επιλογή: ναι στα οπίσθια και λιγότερο ναι στο ντεκολτέ.. Σίγουρα ο άντρας αυτός αποτελεί ένα καθαρόαιμο αρσενικό. Κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστεί και να κάνει έρωτα φορώντας τις κάλτσες του αλλά ακόμα κι έτσι θα το ευχαριστηθείς.
Τα θετικά: το αγόρι αυτό είναι έτοιμο για όλα, στο σεξ και στη ζωή. Ξέρεις πως στο κάμπινγκ θα σου στήσει τη σκηνή στο πι και φι και στο δείπνο θα πληρώσει αυτός, γιατί έτσι είναι άντρες, γενναιόδωροι.
Τ' αρνητικά: αν εσύ νιώθεις ότι υποτιμάσαι ως γυναίκα στα τέσσερα, ξεπέρασέ το ή ξεπέρασέ τον! Την εμμονή με τους γλουτούς πάντως δύσκολα θα την αφήσει!
2. "Ξάπλωσε ευλογημένη": Απλά και ιεραποστολικά
Ο άντρας αυτός είναι ένας τυπικός δημόσιος υπάλληλος. Κάθε πρωί ξυπνά, κάνει μπάνιο, φοράει το κολλαριστό του κοστουμάκι και πάει στη δουλειά. Τρώει τις ίδιες ώρες, παίρνει το ίδιο τρένο, επιστρέφει σπίτι και Κυριακές ή Αργίες κάνει σεξ, ιεραποστολικό σεξ. Σίγουρα δεν του αρέσει να παραβαίνει τους κανόνες και δύσκολα θα τον πείσεις πως το σεξ στα όρθια αποτελεί ηθική επιλογή.
Τα θετικά: δεν χρειάζεται να υποτιμάς το ιεραποστολικό σεξ σαν κάτι ξεπερασμένο και παρωχημένο,. Όπως και να έχει, η προτίμησή του στην στάση αυτή, δείχνει ότι τρελαίνεται για την οπτική επαφή και το βαθύ συναισθηματικό δέσιμο, ακόμα και στη σαρκική επαφή.
Τ' αρνητικά: αν βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια, μην περιμένεις να δεις ποικιλία στο πλευρό του αγοριού αυτού.
3. "Μe tarzan, you Jane": όρθια, κρεμαστά και με ρίσκο
Μήπως βλέπει το σεξ σαν αφορμή για πάλη; Μήπως μετά από μια βραδιά πάθους μαζί του ξυπνάς με μελανιές; Με τον σύντροφο αυτό, ποτέ δεν είσαι σίγουρη για τίποτα κι ακόμα και στο σεξ, δεν έχει σταθερές. Εκείνος βλέπει το σεξ σαν διαγωνισμό στον οποί πρέπει να βγει πρώτος (έστω κι αν εσύ εγκαταλείψεις στα μισά). Είναι πωρωμένος με το σώμα του και ιδιαίτερα ανασφαλής, γι' αυτό και θα κρεμαστεί μέχρι και στους πολυελαίους για να σε εντυπωσιάσει.
Τα θετικά: θα δοκιμάσεις στάσεις και καταστάσεις που αλλιώς δεν θα είχες την ευκαιρία.
Τ' αρνητικά: εκτός από τα ατυχήματα (μπουνιές, γρατσουνιές, μελανιές), ο οργασμός σου δεν είναι εγγυημένος αφού ο δικός του είναι πάνω απ' όλα!
4. Φαν του ταντρικού σεξ: λιώσαμε στα φιλιά
Με τον άντρα αυτό γνωριστήκατε στο μάθημα γιόγκα. Εκείνος έχει να φορέσει αποσμητικό από το 1993, όπου και ασπάστηκε τον οικολογικό τρόπο ζωής. Σκοπό του σεξ μαζί σου, ήταν για εκείνον το βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο. Η επαφή μαζί του θα σου βγάλει το λάδι (γιατί θέλουμε μεν προκαταρκτικά αλλά όχι μόνο αυτά). Είναι καλός στο σεξ αλλά αυτή η εμμονή του να μην το κάνεις το τσιγάρο μετά την επαφή, θα σε στείλει!
Τα θετικά: η παράταση της ηδονής αποτελεί έναν από τους στόχους του τάντρα. Σκοπός δεν είναι η κορύφωση του άντρα, που αυτό σαν αποτέλεσμα έχει την δική σου πολλαπλή κορύφωση.
Τ' αρνητικά: το σεξ μαζί του δεν θα είναι ποτέ ένα στα γρήγορα. Κάθε σωματική επαφή αποτελεί μια τελετουργία που μετά από 12 ώρες στο γραφείο με τα τακούνι, ποιός έχει όρεξη να ανάβει κεριά και να καίει λαδάκια.
5. Πάνω του καουμπόισα: θέλει την γυναίκα από πάνω
Ο τύπος είναι τεμπέλης! Τελεία και παύλα! Βαριέται να πάει στο γυμναστήριο αλλά θέλει να κρύβει και την μπάκα του και ίσως φταίνε και τα πολλά χρόνια που είστε μαζί αλλά την πολλή την δράση στο σεξ την έχει αφήσει για τις ταινίες. Ή θα τον καβαλικεύεις παίρνοντας την ηδονή στα χέρια σου ή αλλιώς σεξ δεν 'έχει. Άντε να τον πείσεις να στρίψει στο πλάι για τα εξίσου βολεμένα κουταλάκια.
Τα θετικά: εσύ είσαι το αφεντικό, εσύ αποφασίσεις πότε θα τελειώσεις, ενώ ταυτόχρονα αποχαιρετάς τα ενοχλητικά ψωμάκια.
Τ' αρνητικά: ως γνήσια αμαζόνα και καουμπόισα, εύκολα θα βρεθείς να καβαλικεύεις άλλα αλογάκια με περισσότερους ?ίππους?.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ