Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη

 

Σάββατο 30 Οκτώβρη, 5.30 το απόγευμα πλατεία Ειρήνης (στο Ρολόι)

Παλεύουμε για:

- Να ξηλωθούν όλες οι κεραίες από τις γειτονιές μας, με πρώτη προτεραιότητα αυτές που βρίσκονται κοντά σε σχολεία, πάρκα, παιδικούς σταθμούς, και σε κτίρια με άτομα με ειδικές ανάγκες.
- Να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι συμπολίτες μας για αυτό το τραγικό πρόβλημα και να πάρουν θέση. ..

- Ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Την ΖΩΗ μας
Στην απάνθρωπη τσιμεντούπολη που..... ζούμε, μετά το νέφος, τα σκουπίδια, την έλλειψη πρασίνου ήρθε να προστεθεί και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Κεραίες οι οποίες είναι η κύρια πηγή εκπομπής ακτινοβολιών που μπορεί να προκαλέσουν Καρκινογενέσεις, αιματολογικές βλάβες, λευχαιμία, διαταραχές μνήμης - αλτσχαιμερ και ένα σωρό άλλα προβλήματα υγείας σε όλους μας και πόσο μάλλον σε μωρά παιδιά των οποίων ο εγκέφαλος δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί. Δε λέμε, βέβαια, ότι θέλουμε να γυρίσουμε στις σπηλιές και να μη χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα. Αυτό που λέμε είναι η εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι δυνατό και πρέπει να γίνεται σε ασφαλές πλαίσιο για την υγεία μας. Η Ελλάδα έχει ένα από τα χειρότερα όρια ασφαλούς έκθεσης του ανθρώπου στην ακτινοβολία 29-33 volt/m ενώ οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες δεν ξεπερνάνε ούτε καν τα 3 volt/m


Λύσεις ανάλογες έχουν δοθεί στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας μετά από πρωτοβουλίες κατοίκων. Για αυτό λοιπόν σαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα λόγια και να περάσουμε στις πράξεις το μέλλον μας ανήκει. Φαίνεται ότι κάποιοι ασυνείδητοι γείτονες μας ζούνε εις βάρος της υγείας μας και το μέλλον των παιδιών μας παίρνοντας χιλιάδες ευρώ τον μήνα.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Το ζήτημα αφορά όλους μας. Να κινητοποιηθούμε, να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας. Οι λύσεις δε θα έρθουν μόνες τους, ούτε θα τις δώσει κάποιος σωτήρας για μας. Η λύση είναι εφικτή και θα γεννηθεί από τη δική μας δράση, τη δική μας ενεργοποίηση που δεν θα περιορίζεται σε δημόσιες σχέσεις, σε ταμπέλες αλλά σε συλλογικές διαδικασίες και διεκδικήσεις.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Σάββατο 30 Οκτώβρη, 5.30 το απόγευμα πλατεία Ειρήνης (στο Ρολόι)

Πρωτοβουλία κατοίκων Νεάπολης ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ