10 πράγματα που δεν θα αλλάξετε ποτέ στους άντρες

10 πράγματα που δεν θα αλλάξετε ποτέ στους άντρες

 

8 Οκτ 2010





Είναι γνωστό ότι θέλετε να αλλάξετε τους άντρες. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι όμως δύσκολο, σωστά;

Μπορεί να μας λέτε δέκα φορές τη μέρα πως μας αγαπάτε όπως ακριβώς είμαστε, αλλά η συμπεριφορά σας (κοινώς γνωστή ως "μουρμούρα") άλλα δείχνει. Ξέρουμε πως αυτό που ουσιαστικά προσπαθείτε είναι να μας βάλετε στο καλούπι του άντρα που θα θέλατε ιδανικά - τέλειο, υπάκουο, σύζυγο.

Δυστυχώς, τα κατεστραμμένα όνειρα δισεκατομμυρίων αντρών φανερώνουν πως τελικά, καταφέρνετε το στόχο σας. Αλλά όχι απόλυτα. Υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα στα οποία δεν υποχωρούμε και κάποια πράγματα που δεν θα μας πάρετε ποτέ...


Θα σας λέμε πάντα ψέματα

Όχι φυσικά, μεγάλα και δυσάρεστα (ποτέ άλλωστε, δεν θα παραδεχόμασταν κάτι τέτοιο), αλλά μικρά ψεματάκια που στην ουσία εξυπηρετούν ένα σκοπό - το να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και να μη μας βάλουν σε μπελάδες.
Συνεπώς, όταν μας ρωτάτε αν η εμφάνισή σας είναι ωραία, αν θυμηθήκαμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ ή αν ανυπομονούμε να υποδεχτούμε στο σπίτι μας τους γονείς σας, τότε ναι, πάντα, η απάντηση θα είναι καταφατική. Γιατί; Διότι είναι δύσκολο να σκεφτούμε ή να αποδεχτείτε κάτι εναλλακτικό.


Πάντα θα ξενοκοιτάμε


Νεαροί άντρες φλερτάρουν σε μπαρ ((c) Jamie Grill/Stone Sub/Getty Images)

Ίσως πιστεύετε πως είστε το μοναδικό κορίτσι που βλέπει ο φίλος σας, αλλά είναι εγγυημένο ότι κοιτάζει τουλάχιστον άλλες 10 γυναίκες κάθε μέρα.
Μία, δύο από αυτές μάλιστα, ίσως τον κάνουν να σκεφτεί: "Αναρωτιέμαι πως θα ήταν η ζωή μαζί της". Αλλά μην ανησυχείτε - στο τέλος συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή θα είναι μάλλον το ίδιο βαρετή με το πλύσιμο πιάτων.
Παρά το γεγονός πως το μάτι μας "παίζει" πολύ, ποτέ δεν ξεχνάμε γιατί είμαστε μαζί σας.


Πάντα θα μιλάμε για εσάς

Νομίζετε πως τα πταισματάκια σας και οι παραξενιές σας μένουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας; Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχει σημασία πόσο συχνά κάνετε κάτι εκνευριστικό ή, ακόμα πιθανότερα, κάτι τελείως παράλογο, ζητώντας μας μετά να μην το πούμε σε κανένα. Θα είναι το πρώτο πράγμα το οποίο θα συζητήσουμε μόλις συναντήσουμε τους φίλους μας.
Λυπούμαστε γι' αυτό, αλλά θα πρέπει να τσεκάρουμε αν είναι φυσιολογικό. Και να γελάσουμε μαζί σας, επίσης...


Δεν θα ενδιαφερθούμε ποτέ για ρούχα όσο εσείς
Γυναίκα δείχνει φόρεμα στον φίλο της ((c) Tetra Images/Tetra Images RF/Getty Images)

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη μόδα. Μας αρέσει να είμαστε ωραίοι, αλλά το shopping είναι τόσο πιο εύκολο για τους άντρες, που έχει ως αποτέλεσμα να μην προβληματιζόμαστε πολύ για το τι θα φορέσουμε.
Αν θέλετε να ντυνόμαστε καλύτερα, κανένα πρόβλημα, θα εκτιμήσουμε πολύ τα νέα ρούχα που θα μας αγοράσετε, αλλά μην περιμένετε ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους μας σχετικά με το θέμα "μόδα".



Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βλέπουμε αθλητικά

Άντρας πίνει μπύρα και παρακολουθεί ποδόσφαιρο ((c) Image Source/Getty Images)

Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουμε τα σπορ, και παρότι καταλαβαίνουμε πως θα τα παρακολουθούμε λιγότερο όταν συζήσουμε, ούτε να διανοηθείτε πως θα τα εγκαταλείψουμε τελείως.
Αν προσπαθήσετε να μας το απαγορεύσετε στο σπίτι, τότε απλώς θα τα αναζητήσουμε κάπου αλλού, πιθανότατα στο sports café της γειτονιάς. Και μην διαμαρτύρεστε όποτε υπάρχει Μουντιάλ - διεξάγεται μόνο μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια.



Πάντα θα δυσφορούμε όταν αργείτε να ετοιμαστείτε

Ένας άντρας που έχει μακρόχρονη σχέση ή είχε στην οικογένειά του περισσότερες γυναίκες από τη μητέρα του, ίσως συμφωνήσει πως πέρασε περίπου το 98% της ζωής του περιμένοντας στην εξώπορτα μέχρι κάποια από εσάς να ετοιμαστεί για να βγει έξω.
Βέβαια, μετά από τόση εκπαίδευση είναι εύκολο να υπολογίσεις πόσο χρόνο χρειάζεται η κοπέλα σου για να ετοιμαστεί. Όταν εκείνη ανακοινώνει πως είναι μόλις έβαλε το μέικ απ της, είναι ώρα για να μπεις στο ντους.


Πάντα θα αντιμετωπίζουμε το σεξ διαφορετικά από εσάς

Αν και δεν πρέπει να γενικεύουμε, οι περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται το σεξ με διαφορετικό τρόπο απ' ότι οι άντρες. Ενώ δίνετε μεγάλη σημασία στο σώμα σας και επιθυμείτε να δεθείτε με κάποιον πριν βρεθείτε μαζί του στο κρεβάτι , οι άντρες θα μπορούσαμε να το κάνουμε ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι όταν δεν το πολυθέλουμε.
Γιατί; Μα φυσικά, επειδή θυμόμαστε τα εφηβικά μας χρόνια, τότε που το να κάνουμε σεξ με μία κοπέλα ήταν τόσο εφικτό όσο το να πιάσουμε το Τζόκερ και επειδή η απόρριψη μιας τέτοιας ευκαιρίας θα μας έκανε να χτυπάμε το κεφάλι μας.


Δεν θα είμαστε ποτέ το ίδιο καλοί στην αλληλογραφία

Γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται να στέλνουν κάρτες; "Ευχαριστώ", "Χρόνια Πολλά", "Συγχαρητήρια", "Θα θέλαμε να σας επισκεφτούμε αλλά...", κλπ, κλπ, οι ευκαιρίες που έχουν για να στείλουν κάποιο μήνυμα είναι ατελείωτες.
Δεν έχουμε καμία ελπίδα να σας συναγωνιστούμε σε αυτό. Αν ποτέ στείλουμε κάρτα σε φίλο για να τον ευχαριστήσουμε που μας κάλεσε για φαγητό, θα μας περάσει για τρελούς. Αυτός είναι κι ο λόγος που το αφήνουμε σε εσάς - μην υποκρίνεστε ότι δεν το απολαμβάνετε.


Δεν θα πούμε ποτέ ότι παχύνατε

Αν και δεν θα είχατε κανένα ενδοιασμό στο να επικρίνετε τη μπάκα μας, ούτε σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε νύξη για την κυτταρίτιδα σας.

Όποιος έκανε αυτό το λάθος στο παρελθόν, είναι βέβαιο πως από τις κραυγές υστερίας της δεν θα το ξανακάνει ποτέ. Πάντα εμείς φταίμε για όλα, έτσι κι αλλιώς...


Δεν θα θέλουμε ποτέ να το συζητήσουμε

Ενώ οι γυναίκες είναι πολύ πιο άνετες στο να μιλούν για τα συναισθήματά τους, για εμάς είναι πάντα βασανιστικό. Καταλαβαίνουμε τα οφέλη μίας τέτοιας προσπάθειας, αλλά δεν σημαίνει πως μας αρέσει.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ