115 εκατ. για Ρούνεϊ δίνει η Μάντσεστερ Σίτι!

115 εκατ. για Ρούνεϊ δίνει η Μάντσεστερ Σίτι!

 

19 Οκτ 2010
Τελικά του πάνε τα γαλάζια
Τη μεταγραφή του αιώνα σκοπεύουν, προφανώς, να κάνουν οι σεΐχηδες της Μάντσεστερ Σίτι -και μάλιστα σε περίοδο παγκόσμις κρίσης! Και όχι για όποιον κι όποιον, μα για το μεγάλο αστέρι της συμμπολίτισσας και μισητής αντιπάλου Γιουνάιτνετ: τον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο είναι διατεθειμένη να΄... σπάσουν τα ταμεία και τα ρεκόρ!
Η αγγλική εφημερίδα«Daily Mirror» υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως η προσφορά των "πολιτών" του Μάντσεστερ θα φτάσει τα 100 εκατομύρια λίρες, ήτοι 115 εκατομμύρια ευρώ!
Η Σίτι προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον 24χρονο διεθνή επιθετικό, με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ. Αν..... αυτή η μεταγραφή πραγματοποιηθεί, ο Ρούνεϊ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, ενώ οι «πολίτες» θα κάνουν την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο) αγγλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γενάρη, λόγω της κόντρας του με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον -εξάλλου ουσιαστικά το ομολόγησε και ο ίδιος ο παίκτης. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Τσέλσι, καθώς και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Στην ισπανία, ωστόσο, δύσκολα θα πάει ο Ρούνεϊ, μιας και η σύζυγος του παίκτη... προβάλλει βέτο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ