Σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης στη φυλακή!



 

 


«Η ανήλικη είναι απομονωμένη μέσα στη φυλακή, για την προστασία της»

Σεξουαλική παρενόχληση από συγκρατούμενες της στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, δέχτηκε η 16χρονη, που κατηγορείται... για τη δολοφονία του 80χρονου συνταξιούχου, τον περασμένο Ιούνιο στην Κερκίνη Σερρών, αναφέρει σε δημοσίευμα του το «info Serres» .

Οι καταγγελίες του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Ιωάννη Γιάντσιου στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, προκάλεσαν αίσθηση. «Η ανήλικη είναι απομονωμένη μέσα στη φυλακή, για την προστασία της. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προσπαθούν να την προστατεύσουν, αλλά δέχτηκε επιθέσεις από συγκρατούμενες της και σεξουαλικού περιεχομένου» δήλωσε συγκεκριμένα ο συνήγορος υπεράσπισης, που ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, στον οποίον ήδη απέστειλε σχετικό υπόμνημα.

«Καταθέσαμε αίτηση αποφυλάκισης της 16χρονης με περιοριστικούς όρους, στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Σερρών, έως την εκδίκαση της δίκης. Θα είναι καταστροφικό να παραμείνει η ανήλικη μέσα στη φυλακή κάτω από αυτές τις συνθήκες» τόνισε ο κ.Γιάντσιος.

Τον περασμένο Ιούνιο, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, η 15χρονη φίλη της, που φέρεται πως συνέργησε μαζί της για το φόνο του 80χρονου, στην Κερκίνη. Η 15χρονη αποφυλακίστηκε, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ