Αποκάλυψη: Γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου έβγαλε 4 εκατ. ευρώ από τη νίκη της ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!...

Αποκάλυψη: Γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου έβγαλε 4 εκατ. ευρώ από τη νίκη της ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!...

 


Από τον Πιτ Μπουλ
Γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου παντελόνιασε 4 εκατομμύρια ευρώ από τη νίκη της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Εδώ όπου ξαφνικά ο Κούπερ ξέχασε τα γράμματα που ξέρει κι έφαγε τα τεμάχια από τον Χιμένεθ που δεν πρόλαβε να καθήσει στο πάγκο!
Αυτή η βρώμα κυκλοφορεί στα...
ποδοσφαιρικά πηγαδάκια και ψάχνονται τα κορόιδα που είναι στην απ έξω.
Λεπτομέρειες από το πως ο παράγοντας ο μουράτος, παντελόνιασε το μπεζαχτά μη μας ρωτάτε.
Πάντως μυρίζει μπαρούτι στο βρώμικο παρασκήνιο και μην ξαφνιαστείτε αν αρχίσει το πραγματικό πιστολίδι.
Σε μια χώρα που τη κυβερνάνε αγοράκια από........... το Brokeback mountain, κάθε ξημέρωμα οι σκουπιδιάρηδες θα περισυλλέγουν πτώματα.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…
Να πως περιέγραψε η www.gazzetta.gr τον αγώνα>
ΑΕΚ από τα παλιά και πάρτι στο «Κλ. Βικελίδης». Με ηγέτη τον ζογκλέρ Σκόκο και την σφραγίδα του Χιμένεθ η Ένωση έκανε περίπατο διαλύοντας με 4-0 τον Άρη.
Και η παράδοση συνεχίζεται ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ με την Ένωση να κάνει 12 τα χρόνια που φεύγει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αήττητη. Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερη πρεμιέρα ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ καθώς η ομάδα του κέρδισε κατά κράτος τον Άρη με σκορ 4-0.
Τα γκολ για την ομάδα της Αθήνας πέτυχαν στο 41ο λεπτό ο Καφές ο Νάτσο Σκοκο (58’ και 68’ Λεπτό), αλλά και ο Τζεμπούρ (90’+). Οι Θεσσαλονικείς με την σημερινή(17/10) ήττα ουσιαστικά πέταξαν στα σκουπίδια την νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι «11» του Κούπερ
Ο Έκτορ Κούπερ με σύστημα 4-4-2 αποφάσισε να ξεκινήσει με τους Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Νέτο και αριστερά ο Μίσελ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λαζαρίδης και Γκάρο. Σο χώρο του κέντρου οι Φατί και Τόχα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Χαβίτο δεξιά και τον Κάλβο αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης οι Τσέζαρεκ και Κόκε.
Στην παρθενική του παρουσία στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και χωρίς πολλές εικόνες από την νέα του ομάδα αποφάσισε με σύστημα 4-5-1 να παρατάξει τους Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Γιάχιτς και αριστερά τον Λαγό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς και Δέλλας. Ο Μάκος και Ντιόπ τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Λεονάρντο αριστερά και τον Σκόκο δεξιά. Στον άξονα ο Καφές και στην επίθεση θα είναι ο Τζεμπούρ.
Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 10λεπτά ο Κάκος έχει δείξει τρεις κίτρινες κάρτες στους Λαγό, Φατί και Καφέ για επικίνδυνο παίξιμο. Όπως αντιλαμβάνεστε το παιχνίδι σο ξεκίνημα ήταν πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες. Ένα άλλο στοιχείο που είχαν και οι δύο ομάδες ήταν το ασφυκτικό πρέσινγκ που εφάρμοζαν στο μισό γήπεδο.
Υπερτερεί στο κέντρο η «Ένωση»
Οι γραμμές της άμυνας του Άρη και της ΑΕΚ κρατούσαν το μηδεν χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα. Μεγάλες μάχες είχαμε στο χώρο του κέντρου με την ΑΕΚ να έχει περισσότερα πρόσωπα σε σχέση με τον Άρη που υστερούσε καθώς ο Τόχα έδειχνε να μην μπορεί να συνεργαστεί με τον Φατί. Η Ένωση υπερτερούσε και αυτό φάνηκε και στην κατοχή της μπάλας 55% έναντι του Άρη που είχε 45%.
Στα αξιοσημείωτα οι δύο νέες κίτρινες κάρτες σε Μανωλά και Νέτο, τα πολλά λάθη από 27 η κάθε ομάδα.
Στο 41ο λεπτό είχαμε το γκολ της ΑΕΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παντελή Καφέ. Ο διεθνής μέσος «καθάρισε» μια αντεπίθεση του Άρη και αμέσως έβγαλε μπροστά την Ένωση με τον Τζεμπούρ να κάνει το σουτ με τον Σηφάκης να αποκρούει. Όμως προσωρινά καθώς η μπάλα πήγε στα πόδια του Μάκου. Δεύτερο σουτ, νέο stop από τον Κρητικό πορτιέρο με τον Καφέ να μπαίνει στην φάση και στέλνει τελικά την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Άρης στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει το παιχνίδι νωρίς. Στο 53ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς έφτασαν μια ανάσα από το 1-1. Ο Χαβίτο από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ήταν ο Κόκε η κεφαλιά του όμως σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Δέλλας.
Ότι δεν κατάφερε ο Κόκε το πέτυχε ο Νάτσο Σκόκο στο 58ο λεπτό. Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο του κέντρου, είδε τον Σηφάκη έξω από την εστία του και επιχείρησε το σουτ από τα 40 μέτρα περίπου, «κρεμώντας» τον Έλληνα τερματοφύλακα!
Οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να βγουν μπροστά προκειμένου να μειώσουν το σκορ αρχικά και να διεκδικήσουν στην συνέχεια την ισοφάριση. Τα κενά στην άμυνα και το κέντρο του Άρη τα εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ. Στο 68ο λεπτό είχαμε την σέντρα του Λαγού από τα αριστερά, η μπάλα περνάει από τον Τζιμπούρ, με τον Σκόκο να πιάνει το διαγώνιο σουτ και γράφει το 3-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ένωση πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Ράφικ Τζεμπούρ
Μόνο ο κόσμος διεσώθη
Από την τραγωδία του Άρη αυτοί που διασώθηκαν ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας. Παρά την έντονη βροχόπτωση και το βαρύ 4-0 οι οπαδοί των «κίτρινων» τραγουδούσαν και στήριζαν την ομάδα τους μέχρι το τελικό σφύριγμα από τον Τάσο Κάκο.
Οι συνθέσεις:
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κάλβο (71'), Τσέζαρεκ (Πορτίγια 74'), Κόκε, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Τόχα (Μενδρίνος 62').
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (Νασούτι 61'), Λεονάρντο (Μπερνς 64'), Τζεμπούρ, Μάκος, Λαγός, Ντιόπ(Γκερέιρο 81'), Σκόκο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ