7 ενδείξεις που αποκαλύπτουν πως σε απατά

7 ενδείξεις που αποκαλύπτουν πως σε απατά

 

14 Οκτ 2010
7 ενδείξεις που αποκαλύπτουν πως σε απατά
Ένδειξη 1ο: Extreme makeover
Μέχρι σήμερα πήγαινε στη δουλεία, γυμναστήριο, ψώνια, επιμελώς ατημέλητη και ξαφνικά κυκλοφορεί στην τρίχα. Κι ενώ εσύδεν έχεις παραπονεθεί γι’ αυτό! Ο καθένας θέλει να είναι ελκυστικός στα μάτια ενός νέου συντρόφου, οπότε μην κάνεις χαρούλες την επόμενη φορά που θα την δεις να πηγαίνει βαμμένη και με μαλλί κομμωτηρίου γυμναστήριο.


Ένδειξη 2ο: Το κινητό και τα μάτια της
Το κινητό της αλλάζει συνήθειες. Χτυπάει ώρες που δεν χτυπούσε πριν, ενώ αν......... είναι προσεχτική είναι μονίμως στο αθόρυβο ή μέσα στην τσάμπα της. Η λίστα εισερχομένων κλήσεων είναι άδεια, το ίδιο και τα μηνύματά της. Σίγουρα δεν είναι σωστό να ψάχνεις το κινητό της, αλλά όσο προσεχτική κι αν είναι κάποια στιγμή το λάθος θα το κάνει.



Ένδειξη 3: Μωρό μου έχω πονοκέφαλο… πάλι
Δεν είναι τόσο εύκολο να παρατηρήσεις τις αλλαγές μιας γυναίκας στο κρεβάτι. Παρατήρησε όμως, πόσο συχνά κάνετε σεξ; Μήπως η συχνότητα έχει αλλάξει; Μήπως δεν σε προκαλεί πια; Οι πονοκέφαλοι την ώρα του σεξ εμφανίζονται διαρκώς; Τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.



Ένδειξη 4: Φόρτος εργασίας
Παραπάνω ώρες δουλείας, ξαφνικά meeting, σεμινάρια κτλ. Και όταν όλα αυτά δεν συνοδεύονται από την ανάλογη αύξηση μισθού, κάτι βρωμάει. Κι αν την ώρα που σου λέει στο τηλέφωνο ότι θ’ αργήσει γιατί έχει δουλειά στο γραφείο σε παροτρύνει να πας για μπύρες με τους κολλητούς, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.



Ένδειξη 5ο: Αγαπημένο μου laptop
Πολλές ώρες σε chat και facebook, διαρκής έλεγχος των mail και μόλις μπαίνεις στο δωμάτιο ένα γρήγορο shutdown και είναι όλη δική σου. Έχε στο μυαλό σου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να επικοινωνήσουν δύο εραστές και το διαδίκτυο είναι μια από αυτές. Δεν είπαμε να απευθυνθείς στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά μην το αφήσεις έτσι.



Ένδειξη 6ο: Αμάξι-τροχόσπιτο
Στο αμάξι μπορείς να βρεις διάφορες αποδείξεις σε περίπτωση που έχει κι άλλον «συνεπιβάτη» πέρα από σένα. Δεύτερη αλλαξιά ρούχα για το γυμναστήριο, τρίχες που δεν ταιριάζουν με δικές σου ή του σκύλου σου κτλ. Όποτε να βρεις καμία μέρα και κάνα μποξεράκι στο πορτμπαγκάζ μην παραξενευτείς.



Ένδειξη 7ο: Μωρό μου κοίτα τι σου πήρα!
Ξαφνικά σου ψωνίζει σαν τρελή. Είναι τα λεγόμενα ένοχα δώρα. Το κάνει καθαρά από τύψεις. Βέβαια αν αρχίσει και σου εμφανίζει πράγματα που συνήθως ένας άντρας τα κάνει δώρο σε μια γυναίκα(κοσμήματα, λουλούδια κτλ) τότε άρχισε να υποψιάζεσαι.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ