Πού είναι η αστυνομία; ΟΕΟ... Πού είναι η Δημοτική Αστυνομία;


Πού είναι η αστ

υνομία; Πού είναι η Δημοτική Αστυνομία;

 

Πού είναι ο Βάγκνερ; Πού είναι ο Πουτσίνι; Πού έχουν πάει, όλοι εκείνοι;
Αυτό αναρωτιούνται σήμερα οι Θεσσαλονικείς, αγανακτισμένοι από το απίστευτο μποτιλιάρισμα, που επικρατεί όχι μόνο στο κέντρο, αλλά σε ολόκληρο το πολεοδομικό συκγρότημα, εξαιτίας της βροχής.
Το κέντρο είναι ακίνητο, την ώρα αιχμής ξεφορτώνουν φορτηγά, μπλοκάρουν διασταυρώσεις, αλλά αστυνομία (τροχαία) πουθενά! Σε καμία διασταύρωση δεν υπάρχει τροχονόμος και οι Θεσσαλονικείς, παλεύουν αβοήθητοι με τους διπλανούς τους, για το ποιός θα πλασαριστεί πρώτος στο φανάρι.
Η δε δημοτική αστυνομία, που...
 θα μπορούσε να ελέξγει την παράνομη στάθμευση και τις παράνομες φορτοεκφορτώσεις, εξαντλείται στο "γράψιμο" των καταστημάτων που δεν έχουν τις πινακίδες "Απαγορεύεται το κάπνισμα".
Χάος...
Η οδυνηρή πραγματικότητα, δυστυχώς δεν θεραπεύεται με τα "Σεπτεμβριανά οράματα" και τα "Master Plan". Οι Υπουργοί έφυγαν, οι εξωτερικές περιφερειακές, οι υποθαλάσσιες, οι ζεύξεις του Θερμαϊκού, οι εκτεταμένες πεζοδρομήσεις και οι γιγαντιαίες επεκτάσεις του μετρό, έφυγαν και μας έμεινε η πραγματικότητα, για 42η συνεχόμενη χρονιά, από τότε που ξεκίνησε η κουβέντα για το κυκλοφοριακό (1968, σχέδιο Τριανταφυλλίδη).
Οπότε, ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί, τραγουδιστά:
Πού είναι ο Βάγκνερ; Πού είναι ο Πουτσίνι; Πού έχουν πάει, όλοι εκείνοι;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ