Κλέβουν ότι… να΄ναι για να στήσουν νοικοκυριό!

Κλέβουν ότι… να΄ναι για να στήσουν νοικοκυριό!

 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει καθημερινά το αστυνομικό δελτίο από την Ηλεία, που αναδεικνύεται σε… πρωταθλήτρια των ασυνήθιστων κλοπών! Μέσα σε ένα 24ωρο, η μόνη διάρρηξη της… προκοπής έγινε σε ένα διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στον Πύργο, όπου οι δράστες άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 29.500 ευρώ που ήταν κρυμμένα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.
Κατά τα άλλα, οι «πεινασμένοι» της Ηλείας ξαναχτύπησαν στα Βυτινέικα όπου από ένα αγρόκτημα άρπαξαν ένα… κατσίκι και «ρούφηξαν» το πετρέλαιο από μια φρέζα!
Οι δράστες φαίνεται πως ετοιμάζουν… τσιμπούσι με το άτυχο ζώο, καθώς διέρρηξαν και μια αποθήκη με επαγγελματικό εξοπλισμό σε μικρή απόσταση, από την οποία έκλεψαν… 45 καρέκλες, οκτώ τραπέζια, ένα μηχάνημα ψησταριάς για γύρο, μια επαγγελματική φριτέζα, δύο σόμπες, δύο κλιματιστικά και τρεις κουλούρες με καλώδιο, αξίας 5.000 ευρώ!
  •  Στον Πύργο, οι άγνωστοι που «μπούκαραν» σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή είχαν αποφασίσει να αλλάξουν την… διακόσμηση του σπιτιού τους, γιατί άρπαξαν μερικά κιβώτια με πλακάκια και 100 κιλά κόλλας για την εφαρμογή τους!
  •  Στην Αμαλιάδα, οι διαρρήκτες που μπήκαν σε ένα σπίτι, άρπαξαν την  τηλεόραση. Ως εδώ, το πράγμα έχει λογική… Όμως, πήραν ακόμη ένα δερμάτινο σακάκι και ένα ζευγάρι μπότες… νούμερο 41, πράγμα που δείχνει τις διαστάσεις τους
  • Εκτός από τις περίεργες κλοπές, συνεχίζουν την δράση τους και οι άγνωστοι ιερόσυλοι. Στο Νεοχώρι Ζαχάρως διέρρηξαν τον ναό του Αγίου Παύλου και άρπαξαν περίπου 250 ευρώ από τα δύο παγκάρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ