ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ , ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ, ΚΟΥΓΙΑΣ , ΦΑΣΟΥΛΑΣ....ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ..

Δέσμευσαν 150 σκάφη άνω των 20 μέτρων!




Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η γιγαντιαία επιχείρηση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με τα mega yachts που ενώ είναι δηλωμένα ως επαγγελματικά στην πραγματικότητα ανήκουν σε διάσημους έλληνες επιχειρηματίες, γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές οι άνδρες του ΣΔΟΕ κατόπιν εντολής του επικεφαλής του Σώματος Γιάννη Καπελερη έχουν προχωρήσει σε προσωρινές δεσμεύσεις σε 150 σκάφη άνω των 20 μέτρων.
Εκτιμάται μάλιστα ότι τουλάχιστον 50 πραγματικοί ιδιοκτήτες έχουν προσέλθει στις αρμόδιες εφορίες προκειμένου να δηλώσουν ότι τα κότερα τους ανήκουν πληρώνοντας φόρους και δασμούς συνολικού ύψους άνω των 25.000.000 ευρω.


Μάλιστα την πύλη του ΣΔΟΕ στην οδό Πειραιώς διάβηκαν προ ημερών ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κουγιας και ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασουλας.


Ο λόγος ήταν ότι οι άνδρες του ΣΔΟΕ είχαν διαπιστώσει ότι οι δυο άνδρες έχουν στην κατοχή τους από ένα σκουός άνω των 12 μέτρων τα οποία όμως είχαν δηλωθεί ως επαγγελματικά.

 
Η συζήτηση με τους άνδρες του σώματος ήταν απόλυτα φιλική και οι κ.κ. Κούγιας και Φασούλας αποφάσισαν να πληρώσουν φόρους και δασμούς και να εγγραφούν στο όνομα τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ