Συγνώμη ρε παιδιά , αλλά γιατί εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ;;;;


Στρατηγικές πενδύσεις στη... γραφειοκρατία...


Ως κίνηση διεκδίκησης μέρους της αρμοδιότητας για τις στρατηγικές επενδύσεις από πλευράς του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη (στο σκίτσο) ερμηνεύεται η ίδρυση Γενικής Γραμματείας Στρατηγικών Επενδύσεων στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, η οποία προβλέπεται σε σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.
Οι αρμοδιότητες της νέας Γενικής Γραμματείας μάλλον συγκρούονται με εκείνες του υπουργού Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκη , ο οποίος λέγεται ότι ...
έχει ζητήσει επίσης τη σύσταση θέσης γενικού γραμματέα στο υπουργείο Επικρατείας. Το λέω γιατί στις αρμοδιότητες περιλαμβάνεται η συλλογή και επεξεργασία στοιχείων για τη διαμόρφωση προτάσεων αναφορικά με τον σχεδιασμό των επενδύσεων και την παρακολούθηση της προόδου των επενδυτικών προτάσεων. Το «καλό» είναι ότι μας διαφεύγει μια λεπτομέρεια: δεν υπάρχουν επενδύσεις! Το άλλο «καλό» είναι ότι τα υπουργεία αλλάζουν τόσο συχνά ονόματα που δεν μπορούν να τα συνηθίσουν ούτε οι ίδιοι οι κυβερνητικοί. Στο σχέδιο διατάγματος ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράφει ως υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (το προηγούμενο όνομα του υπουργείου...).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ