Τρικυμία στον Άγιο Αιμιλιανό




«Ο Μίνως παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του…» και τη ξαναπαίρνει και φτου απ την αρχή. Μιλάμε για το  ταλαίπωρο δελτίο του ΑΝΤ1 που δεν λέει ν αποτινάξει από πάνω του το σύνδρομο του κιτρινισμού που το καταδιώκει από την εποχή του Ευαγγελάτου. 
Και  κάθε φορά που πιάνουν πάτο ακούγεται ότι θα παρέμβει ο θαυματοποιός-βροχοποιός Μίνωας για να το επαναφέρει-με τις κατάλληλες κινήσεις-στα ίσα του.
Όπως αποδεικνύεται  όσα περιστέρια είχε να βγάλει ο πατήρ Μίνως από το μανίκι τα έβγαλε.
Ο  Ευαγγελάτος έγινε Χούκλη, αλλά οι τηλεθεατές τον  Χαριτάτο βλέπουν γιατί σ αυτό έχουν εκπαιδευθεί  να περιμένουν από τον ΑΝΤ1-κάποτε νούμερο ένα στον χαβαλέ και τη τσόντα. Τώρα κι εδώ έχει χάσει τα πρωτεία.
Αναρωτιέται κανείς , γιατί  ο νεαρός  Κυριακού με τις  καλές σπουδές ,  δεν  βλέπει τα αυτονόητα:  Το δελτίο του Mega είναι πρώτο γιατί αποπνέει σοβαρότητα και αξιοπιστία. Κι αυτό είναι θέμα του συνόλου, όχι της Τρέμη.
Στελέχη σαν τον  Χρήστο Παναγιωτόπουλο-που έξυπνα παραμένει στο προσκήνιο-τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, τον Θάνο Πασχάλη, τον Παππού, την Καρχιλάκη, τη Δήμτσα δίνουν στον θεατή την αίσθηση  της παραγωγικής ομάδας.
Αντίθετα στον ΑΝΤ1 κυριαρχεί η φιγούρα του Λιαρέλη-που είναι ταυτισμένος με το ΠΑΣΟΚ-και ο Παναγόπουλος που έχει ξεμείνει από την εποχή της παντοδυναμίας του Χαραμή κι ο οποίος απολύει έναν μετά τον άλλο τους ικανούς συναδέλφους του για να είναι απαραίτητος.
Η σύγκριση με το Mega προκαλεί μελαγχολία.  
Ωσπου ν αποφασίσουν στο Μαρούσι να κάνουν σοβαρό δελτίο με οργανωμένη δουλειά και ικανά στελέχη, ο πατήρ Μίνως  δεν θα μπορέσει ν απολαμβάνει ανέμελος το θρόισμα των φοινίκων στην  έπαυλη του Αγίου Αιμιλια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ