Πρωινό σεξ ίσον τέλεια μέρα

Πρωινό σεξ ίσον τέλεια μέρα

7 Οκτ 2010
Πρωινό σεξ ίσον τέλεια μέρα
Το πρωινό σεξ είναι ο νέος καφές! Σύμφωνα με τους ερευνητές αν κάνετε έρωτα το πρωί, μπορείτε να έχετε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της ημέρας σας.
Οι μελέτες δείχνουν ότι το σεξ απελευθερώνει τις ορμόνες της χαράς και φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, κάνοντας έτσι πολύ πιο εύκολο για σας να συμβιβαστείτε με τις διάφορες αναποδιές, που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα
Ο Glen Rowan, σεξολόγος, υποστηρίζει ότι κανονικά το σεξ συνδέεται με σκοτεινά περιβάλλοντα, καθώς θεωρείται μια ‘’σκανδαλώδης’’ δραστηριότητα.
«Γιατί νομίζετε ότι πίνουμε αφότου δύσει ο ήλιος; Επειδή είναι ενάντια στον κανόνα. Οπότε πραγματικά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το πρωί είναι στην πραγματικότητα η ιδανική ώρα της ημέρας για να κάνετε σεξ», σημειώνει.
«Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δεν μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για το πρωινό σεξ, αφού αισθάνονται ότι το καλύτερο σεξ γίνεται τη νύχτα», επισημαίνει ο Rowan.
Μια από τις πολλές διαφορές μεταξύ της σεξουαλικότητας των ανδρών και των γυναικών είναι ότι οι άνδρες τείνουν να απολαμβάνουν το σεξ το πρωί.
«Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τις γυναίκες; Η κακή αναπνοή, η φρικτή μυρωδιά του σώματος και η υπνηλία νωρίς το πρωί είναι μερικά από τα αρνητικά κομμάτια του πρωινού σεξ.»
Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να φτιάξει το κέφι των γυναικών: το σεξ το πρωί θα μπορούσε να σημάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια καλή μέρα και σε μια υπέροχη ημέρα.
Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το σεξ το πρωί ενισχύει την υγεία, την εμφάνισή σας και τη σχέση σας.
Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που αρχίζουν την ημέρα τους με σεξ είναι πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που δεν το κάνουν.
«Το σεξ το πρωί απελευθερώνει την ωκυτοκίνη, μια ορμόνη που συνδέεται με θετικά συναισθήματα, γεγονός που βοηθάει τα ζευγάρια να νιώθουν αγάπη και δέσιμο όλη τη μέρα. Σας κάνει πιο δυνατούς και πιο όμορφους», τονίζει ο Rowan.
Το πρωινό σεξ μπορεί επίσης να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επιπλέον ο οργασμός απελευθερώνει χημικές ουσίες που αυξάνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, γεγονός που βελτιώνει την εικόνα του δέρματος και των μαλλιών σας.
Πώς να την μυήσετε στο πρωινό σεξ:
Ξυπνήστε τη γλυκά
Η σύντροφός σας πιθανότατα δεν θέλει να την ξυπνήσετε απότομα και να πιάσετε κατευθείαν … δουλειά. Αγγίξτε την απαλά και αργά.
Δώστε της τρυφερά φιλιά σε όλο το πρόσωπο και το σώμα της και αφήστε τα δάχτυλά σας να παίξουν με τα μαλλιά της.
Αυτή η αισθησιακή προσέγγιση θα τη βοηθήσει να ξυπνήσει με ευχάριστη, αγαπησιάρικη διάθεση και θα της ανοίξει την όρεξη για σεξ.
Κάντε τη να νιώσει σέξι
Η κοπέλα σας μπορεί να μην αισθάνεται και τόσο σέξι όταν ξυπνάει το πρωί, οπότε μάλλον χρειάζεται να της ανεβάσετε τη διάθεση, λέγοντάς της ας πούμε πόσο όμορφη είναι, έστω και αν δεν είναι και τόσο εκθαμβωτική στην πραγματικότητα. Αγνοήστε τα ανακατεμένα μαλλιά της, τις ζάρες από το μαξιλάρι στο πρόσωπό της και την όχι και τόσο ευχάριστη πρωινή αναπνοή της, και πείτε της πόσο πολύ τη θέλετε!
Προετοιμάστε το προηγούμενο βράδυ
Καλό είναι να κάνετε κάποια προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ.
Κρατήστε μερικές τσίχλες για δροσερή αναπνοή στο κομοδίνο, για να μη χαλάσει η δυσάρεστη πρωινή αναπνοή σας την ερωτική ατμόσφαιρα.
Επίσης βεβαιωθείτε ότι έχετε πάει στην τουαλέτα πριν πάτε για ύπνο για να αποφύγετε τυχόν απρόοπτα, μόλις ξυπνήσετε. Μην ξεχάσετε να έχετε ένα προφυλακτικό έτοιμο για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο.
Ρυθμίστε το εσωτερικό σας ξυπνητήρι
Είναι σημαντικό να ξυπνήσετε αρκετά νωρίς για να έχετε χρόνο για ερωτικές περιπτύξεις.
Οπότε ρυθμίστε το εσωτερικό σας ξυπνητήρι για να ξυπνήσετε και να έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε το πρωινό σας σεξ και να ξεκινήσετε με αυτό τον ωραίο τρόπο την ημέρα σας.
Είναι καλύτερα αν μπορείτε να ξυπνήσετε πριν από εκείνη για να μπορέσετε να την ξυπνήσετε με αισθησιακές κινήσεις.
Να θυμάστε ότι μπορεί εσείς να είστε έτοιμοι για όλα αλλά η σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο για να ζεσταθεί, οπότε μετρήστε και τα προκαταρκτικά όταν υπολογίζετε πόσο χρόνο θα σας πάρει το πρωινό σεξ.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ