Οδηγία ΗΠΑ προς τους πολίτες της όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη...

Οδηγία ΗΠΑ προς τους πολίτες της

όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη...

 


Οι ΗΠΑ εξετάζουν να εκδώσουν επίσημη προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς ώστε να είναι προσεχτικοί όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, μετά από τις πληροφορίες ότι η αλ Κάιντα σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με το κανάλι Fox News, το οποίο επικαλείται...
αξιωματούχους των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, αυτή η προειδοποίηση θα αφορά κορυφαίους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς καθώς και τα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη.
Το υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία αλλά ένας Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι "θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα κατά της απειλής των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη".
«Έχουμε παρακολουθήσει και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το ενδιαφέρον της αλ Κάιντα να πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον μας, εναντίον των συμμάχων και των συμφερόντων μας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανατρέψουμε κάθε τρομοκρατικό σχέδιο και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα» ανέφερε ο αξιωματούχος, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ