ΓΥΜΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ....ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ

Ελένη Μενεγάκη: Χαμός με τις γυμνές φωτογραφίες της

Κυκλοφορούν στο ιντερνετ, γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη;
Με εξώδικο της, προς τις εφημερίδες, προσπαθεί να σταματήσει τη δημοσιοποίηση "προσωπικών" φωτογραφιών της, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, η Ελένη Μενεγάκη, υποστηρίζοντας, ότι ένας Ρώσος, έκλεψε τη φωτογραφική μηχανή της, στην κάρτα της οποίας ήταν αποθηκευμένες και στη συνέχεια ..
προσπάθησε να τις πουλήσει, αρχικά στον Πέτρο Κωστόπουλο και έπειτα σε άλλους.
Η όλη ιστορία δεν μας φαίνεται αληθινή, περισσότερο με διαφημιστικό κόλπο μοιάζει, για να εξάψει τη φαντασία των παραληρούντων Ελλήνων, αφού είναι γνωστό ότι η κ.Μενεγάκη είναι, με αστρονομική διαφορά από...... τη δεύτερη- η υπ'αριθμ.1 φαντασίωση των Ελλήνων.
Έτσι, κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, links, προς το rapidshare κ.λ.π.τα οποία δήθεν περιέχουν τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι -προς απαγοήτευση του φιλοθεάμονος κοινού- ότι είναι συρραφή snapshots από τις εκπομπές της και δεν υπάρχουν πουθενά δημοσιευμένες, όπως κάποιοι παραπλανούν. Μην κουράζεστε άδικα! Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν καν, λέμε!
Με τον ντόρο  που γίνεται με τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες φωτογραφίες πάντως, το όνομα της κ.Μενεγάκη είναι πάντα στην επικαιρότητα.
Ένα είναι βέβαιο : Αν κάποια στιγμή κυκλοφορήσουν πραγματικές ροζ φωτογραφίες, της πάλαι ποτέ "μητέρας των τριών παιδιών και υποδειγματικής συζύγου", θα καταστραφεί το ιντερνετ, από το φόρτο. Δεν θα ξαναϋπάρξει ιντερνετ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ