Ο υπολογιστής «αλλοιώνει» το δέρμα του προσώπου

Ο υπολογιστής «αλλοιώνει» το δέρμα του προσώπου

 
Το γυναικείο πρόσωπο χάνει την σφριγηλότητά του και το σχήμα του εξαιτίας της πολύωρης εργασίας μπροστά σε υπολογιστή. Το φαινόμενο, το οποίο έχει ονομαστεί «το πρόσωπο του υπολογιστή», όπως προειδοποιεί κορυφαίος πλαστικός λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και επιβάλλει την πιο συνειδητοποιημένη στάση μας όταν καθόμαστε μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
«Αν είστε από αυτές που συνοφρυώνονται την ώρα που προσπαθούν να συγκεντρωθούν μπροστά στον υπολογιστή, με τον καιρό θα αποκτήσετε γραμμές στο μέτωπο», προειδοποιεί ο Βρετανός πλαστικός χειρουργός δρ Μάικλ Πράγκερ που προσθέτει ότι το πιο…
εντυπωσιακό είναι ο αριθμός των γυναικών με πλαδαρό σαγόνι, επειδή είναι στην ίδια στάση
για πολλή ώρα. «Αν περνάς πολύ χρόνο κοιτάζοντας προς τα κάτω, οι μύες του λαιμού κονταίνουν και γίνονται πλαδαροί, οπότε σχηματίζεται το διπλοσάγονο» εξηγεί ο ειδικός.
Αυτό που προτείνει ο ίδιος στις πελάτισσές του για να προλαμβάνουν όσο μπορούν αυτή την εξέλιξη, είναι να τοποθετούν έναν καθρέφτη δίπλα από τον υπολογιστή τους για να διαπιστώνουν αν έχουν....... για πολλή ώρα κάποια έκφραση που μπορεί να «χαραχτεί» στο πρόσωπό τους. Αλλο μέτρο για την πρόληψη του «προσώπου του υπολογιστή» είναι τα μικρά συχνά διαλείμματα από τη δουλειά και οι ασκήσεις στρέτσινγκ των μυικών ομάδων του λαιμού.
espresso


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ