Στην κόψη του ξυραφιού ο Τόλης...

Στην κόψη του ξυραφιού ο Τόλης...

 

Την απόρριψη των επτά αιτήσεων που έχει καταθέσει ο Τόλης Βοσκόπουλος ζητώντας να αναιρεθούν αντίστοιχες αποφάσεις του διοικητικού εφετείου Αθηνών με τις οποίες καλείται να πληρώσει το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ για...
χρέη και πρόστιμα προς την Εφορία, προτείνει ο εισηγητής της υπόθεσης στο Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ο εισηγητής Ιωάννης Γράβαρης θα ζητήσει να μην γίνουν δεκτές οι προσφυγές του τραγουδιστή για τα πρόστιμα και τον πρόσθετο φόρο που του έχει επιβληθεί για τη χρονική περίοδο 1993-1997.
Σύμφωνα με τον εισηγητή οι αιτήσεις πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες καθώς η επιβολή των προστίμων έγινε με νόμιμο τρόπο.
Αν η εισήγηση γίνει δεκτή από τους Συμβούλους της Επικρατείας ο λαϊκός τραγουδιστής χάνει και το τελευταίο ένδικο μέσο που είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει.Πάντως, άνθρωποι του περιβάλλοντός του, επισημαίνουν πως μια από τις κινήσεις που μελετά και ίσως να αποτελεί και την τελική του επιλογή, είναι η υπαγωγή του στις ρυθμίσεις του υπουργείου Οικονομικών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Όπως προβλέπεται από τις ρυθμίσεις αυτές, υπάρχει έκπτωση έως και 100% στις προσαυξήσεις, κάτι που θα επιτρέψει στον γνωστό τραγουδιστή να γλιτώσει 2 εκατ. ευρώ. ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ