Παιχνίδι πολέμου

 
Παιχνίδι πολέμου

3 Οκτ 2010

Αυτό το πατίνι δεν είναι σχεδιασμένο για διασκέδαση αλλά για πόλεμο. Κινείται με ευκολία πάνω σε ανώμαλο έδαφος και διεισδύει με ταχύτητα στην περιοχή ενδιαφέροντος. Είναι ένα πατίνι για στρατιώτες: το Skateboard DTV Shredder.

Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το στιβαρό σκελετό του "σερφάρει" αβίαστα σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Εξοπλισμένο με δύο ερπύστριες διανύει μεγάλες αποστάσεις αναπτύσσοντας ταχύτητα πάνω από 50 χιλιόμετρα την ώρα, μεταφέροντας άνετα το στρατιώτη σε δύσβατα σημεία. Με ειδικούς μηχανισμούς περιστροφής το DTV είναι συγχρόνως εξαιρετικά ευέλικτο.

Είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς κατά πόσο ένα πατίνι μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε μια στρατιωτική επιχείρηση. Αν όμως απαριθμήσει τις αποστολές που μπορεί να αναλάβει θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για όχημα της …πλάκας: Αναγνώριση, έρευνα και διάσωση, κινητή επιτήρηση σημείων ενώ, αν και δεν είναι ο βασικός ρόλος του, είναι σε θέση να διεξάγει ακόμη και επιθετικές επιχειρήσεις με διείσδυση στο εχθρικό έδαφος.

Επίσης μπορεί να μετατραπεί σε επίγειο τηλεκατευθυνόμενο όχημα και να αναλάβει ιατρικές επιχειρήσεις σε περίοδο πολέμου, όπως άλλωστε φαίνεται και κατά την επίδειξη των δυνατοτήτων του στο βίντεο.

Οι Αμερικανοί κατασκευαστές του είναι περήφανοι για το δημιούργημά τους το οποίο, όπως υποστηρίζουν, "είναι μια πρώτη πειραματική πλατφόρμα υποστήριξης του στρατιώτη σε καταστάσεις κρίσης".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ