Ενοπλοι έκαψαν ΝΑΤΟικά οχήματα

Ενοπλοι έκαψαν ΝΑΤΟικά οχήματα
 
 
 
Τουλάχιστον 26 βυτιοφόρα, που μετέφεραν καύσιμα στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, παραδόθηκαν στις φλόγες μετά από επίθεση ανταρτών στην περιοχή Νουσέρα, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Είναι η πέμπτη φορά μέσα στην τελευταία εβδομάδα που αντάρτες πυρπολούν φορτηγά που μεταφέρουν εφόδια στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στο Αφγανιστάν.

Στη Νουσέρα, οι αντάρτες άνοιξαν πυρ και εκτόξευσαν ρουκέτες εναντίον της εφοδιοπομπής, με συνέπεια να παραδοθούν στις φλόγες τα βυτιοφόρα, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Νισάρ Άχμεντ Τανόλι, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο από τα 70 αυτοκίνητα της εφοδιοπομπής πυρπολήθηκαν τα 26.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι πακιστανοί Ταλιμπάν, "σε αντίποινα για τις επιθέσεις που εξαπολύουν αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη" στην περιοχή αυτή, στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε μια παρόμοια επίθεση σε βυτιοφόρα με καύσιμα που προορίζονταν για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, στην περιφέρεια Κουέτα του Μπαλουχιστάν, με συνέπεια να πυρποληθούν 18 οχήματα και να σκοτωθεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος. Την ευθύνη για την επίθεση αυτή ανέλαβαν επίσης οι Ταλιμπάν.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ