Αλληλοκατηγορίες για «μίζες» από τους πρώην συνεταίρους της «Ακρόπολις» ΑΧΕΠΕΥ ...

Αλληλοκατηγορίες για «μίζες» από τους πρώην συνεταίρους της «Ακρόπολις» ΑΧΕΠΕΥ ...

 


Κατ' αντιπαράσταση αναμένεται να εξεταστούν το απόγευμα, από την Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των ομολόγων, οι πρώην συνέταιροι της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» Σοφοκλής Πρινιωτάκης και Γιώργος Αποστολίδης, μετά τις αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια των χωριστών καταθέσεών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πρινιωτάκης. καταθέτοντας πρώτος το πρωί στην Εξεταστική Επιτροπή, υποστήριξε ότι ...
ο κ. Αποστολίδης τού αποκάλυψε σημεία της διαδρομής από τις «μίζες» που δόθηκαν.
Ειδικότερα, όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Αποστολίδης τού ανέφερε ότι ο επικεφαλής ενός ασφαλιστικού ταμείου που αγόρασε το επίμαχο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ, πήρε 6 εκατομμύρια ευρώ, τα........... οποία θα διένειμε σε όσους «έλυναν τα χέρια» ειδικά προς την κατεύθυνση των υπουργείων Οικονομίας και Απασχόλησης.
Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολίδης, καταθέτοντας λίγο αργότερα, διέψευσε τα όσα ανέφερε ο κ. Πρινιωτάκης και υποστήριξε ότι, αντίθετα, ο πρώην συνέταιρός του, του είχε αναφέρει ότι θα δώσει «μίζα» σε 4 διοικητές ασφαλιστικών ταμείων για να αγοράσουν τα ομόλογα.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής αποφάσισαν να καλέσουν και τα δύο κεντρικά πρόσωπα σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση.
BHMA.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ