Συμβιβασμοί και άλλα .......



Συμβιβασμοί και άλλα δαιμόνια

Συμβιβασμοί και άλλα δαιμόνιαΣτις 6/10/2010  εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία ανακοίνωνε:
« Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. με δ.τ. ALTER CHANNEL διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου περί δήθεν ‘δέσμευσης μετοχών’ και ‘λογαριασμών μετόχων’ της εταιρείας ως αποτέλεσμα ελέγχου του ΣΔΟΕ για δήθεν υπόθεση ‘εικονικών τιμολογίων’».
Στις 14/10/2010 και κατόπιν των αποκαλύψεων από εφημερίδες και blogs και την δημοσιοποίηση εγγράφου που αποκάλυπτε μπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού ΑLTER, η εταιρεία Ελεύθερη Τηλεόραση προέβη σε εντυπωσιακή  «κωλοτούμπα» και  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
« Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και ......με δ.τ. ALTER CHANNEL σε σχέση με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία ρύθμισης των εκπρόθεσμων οφειλών της στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Σχετικά δε με τις ως άνω οφειλές έχει γίνει στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας (1-1-2010 έως 30-6-2010) πρόβλεψη για προσαυξήσεις σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία δηλώνει ότι οι ως άνω φορολογικές εκκρεμότητες δεν δύνανται να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της και ότι θα ενημερώσει έγκαιρα και άμεσα το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις στο ως άνω θέμα.»
Βέβαια, παρότι ο σταθμός έχει οφειλές  μηνών και η έρευνα τρέχει εδώ και καιρό, ο Υπ. Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στις 20/9 στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ… όπως πολύ σωστά γράφει το mediablog.gr.
Άλλη μια παράσταση στο θέατρο του παραλόγου!
Το ALTER CHANNEL λοιπόν θα προχωρήσει σε … συμβιβασμό με την εφορία για την πληρωμή του οφειλόμενου ποσού.
Το τι προβάλλεται και το τι αποκρύπτεται πίσω από την λέξη «συμβιβασμός» καλείστε να το … μαντέψετε!
Όταν σε μια Δημοκρατία οι κανόνες που ρυθμίζουν τις σχέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων επιχειρηματιών των ΜΜΕ και του κράτους , εμπεριέχουν και την λέξη «συμβιβασμός», τότε αυτή η Δημοκρατία είναι καταδικασμένη σε ακρωτηριασμό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ