Όλυμπος: Επιχείρηση εντοπισμού Γαλλίδας

Όλυμπος: Επιχείρηση εντοπισμού Γαλλίδας
 
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 37χρονης αλλοδαπής ορειβάτισσας που αγνοείται στον Όλυμπο. Πρόκειται για υπήκοο Γαλλίας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ημέρα εκείνη η 37χρονη επρόκειτο να ξεκινήσει πεζοπορία από την Ελασσόνα με προορισμό το ορεινό καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός».
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η γυναίκα βρισκόταν από τις αρχές του Σεπτέμβρη στη χώρα μας για διακοπές κι όλο το διάστημα έως την εξαφάνισή της επικοινωνούσε μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου με φίλους και συγγενείς στην...... πατρίδα της.
Σε μία από τις επικοινωνίες της τούς ενημέρωσε για τη σχεδιαζόμενη ανάβαση στον Όλυμπο.
Οι έρευνες εντοπισμού ξεκίνησαν σήμερα και σ' αυτές συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λιτόχωρου και της Κατερίνης, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Λάρισας με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Στην επιχείρηση συμμετέχουν, επίσης, οι διοικητές της Πυροσβεστικής Κατερίνης, πύραρχος Γιάννης Καραλιάς και Λιτόχωρου, πυραγός Αναστάσιος Καρατζάς.
Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, στην οποία αποτάθηκαν οι οικείοι της 37χρονης αφού είχαν χάσει τις τελευταίες μέρες τα ίχνη της.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ