Καταδικάστηκε καθηγητής ιππασίας για αποπλάνηση ανηλίκου

Καταδικάστηκε καθηγητής ιππασίας για αποπλάνηση ανηλίκου

 

Ο 37χρονος κρίθηκε ένοχος με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση. Ο καθηγητής ιππασίας κρίθηκε ένοχος, επειδή όπως διαπιστώθηκε από τον Oκτώβριο του 2001 μέχρι τον Iανουάριο του 2002, ασελγούσε σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς του, στον ιππικό όμιλο του νησιού.

Όπως γράφει η Δημοκρατική της Ρόδου, της χάιδευε τα πόδια και της έλεγε ότι έχει ωραίες γάμπες. Μάλιστα κάποια Κυριακή, ενώ η ανήλικη βρισκόταν στο στάβλο, ο κατηγορούμενος φέρεται να έβαλε το χέρι του μέσα από τη μπλούζα της, έξω από το σουτιέν της και να της χάιδευε το στήθος. Άλλες φορές ενώ εκείνη βρισκόταν επάνω στη σέλλα του αλόγου, της έπιανε τους γλουτούς και τα πόδια.

Φέρεται να προέκυψε ακόμη ότι κάποια μέρα αντί να την μεταφέρει στο σπίτι της, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στο Φαληράκι, όπου άρχισε να τη...
φιλά στο στόμα και στο λαιμό και στη συνέχεια, αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έπιασε το χέρι της και το έβαλε επάνω στο μόριο του.

O κατηγορούμενος υποστήριξε στην απολογία του, ότι οι καταγγελίες έγιναν από την οικογένεια για "αντιπερισπασμό" και προκειμένου να παραπλανήσουν τις αρχές φοβούμενοι την άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος τους για κλοπή αλόγου από την φάρμα του.

Υποστήριξε επίσης ότι οι γονείς της ανήλικης του έστειλαν μπράβους για να τον εκβιάσουν ενώ ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη και η οικογένεια της είχαν αφήσει να πεθάνει από ασιτία ένα άλογο γεγονός για το οποίο είχε έλθει σε ρήξη μαζί τους.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ