Στο σκαμνί ξανά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης..

Στο σκαμνί ξανά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης..




Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται εκ νέου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Η αποκάλυψη της «Θ» την περασμένη Δευτέρα για τα δύο έργα-μαϊμού της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, συνολικής αξίας 839.000 ευρώ, προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας, η οποία διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο μεταξύ για αύριο Τρίτη έχει οριστεί η εκδίκαση στο πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης της γνωστής υπόθεσης αναφορικά με τη χαριστική μείωση των προστίμων από το νομάρχη για περιστατικό νοθείας καυσίμων, για την οποία ο κ. Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση καθήκοντος.
Θα επιδιώξει αναβολή;
Ερωτηματικό παραμένει η τακτική την οποία θα επιλέξει να ακολουθήσει αύριο η πλευρά του κ. Ψωμιάδη. Η υπόθεση έχει αριθμό 13 στο πινάκιο, γεγονός που σημαίνει ότι ενδέχεται και να μην προλάβει να εκδικαστεί. Εκτός αυτού και ο ίδιος ο νομάρχης πιθανόν να επιδιώξει αναβολή, ώστε να αποφύγει περαιτέρω μπλεξίματα ενόψει των εκλογών. Άλλωστε κατόπιν δικού του αιτήματος είχε αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία είχε οριστεί για τον περασμένο Φεβρουάριο. Πάντως, ακόμη και σε περίπτωση επικύρωσης της πρωτόδικης ποινής, κώλυμα εκλογιμότητας δεν θα υπάρξει, αφού με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο πρέπει η υπόθεση να τελεσιδικήσει έως τον Άρειο Πάγο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ