Γέννησε τα δίδυμα η Celine Dion

Γέννησε τα δίδυμα η Celine Dion

24 Οκτ 2010
Αν και γέννησε στην 33η εβδομάδα της κύησής της, όλα πήγαν καλά για την Celine Dion, η οποία τα ξημερώματα της Κυριακής (24/10) έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.
Η 42χρονη τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε καισαρική τομή, ενώ τα δύο παιδιά γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού, στο St. Mary's Medical Center του West Palm Beach, στην Florida. Και τα δύο ζυγίζουν περίπου 2 κιλά και 200 γραμμάρια. Αν και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, θα χρειαστεί να παραμείνουν λίγες ημέρες στην θερμοκοιτίδα, εξαιτίας του ότι γεννήθηκαν πρόωρα. «Η Celine ξεκουράζεται τώρα. Τα ονόματα των παιδιών θα τα αποφασίσει με τον σύζυγό της Rene Angelil τις επόμενες ημέρες. Οσο για τον 9χρονο γιο της, Rene-Charles, αυτός έχει ήδη επισκεφτεί την μητέρα του στην κλινική και δηλώνει ενθουσιασμένος με την γέννησή τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.
Πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει γνωστό ότι ........
η Dion εισήχθη εσπευσμένα στην συγκεκριμένη κλινική. Αν και όλοι ήξεραν εξ αρχής ότι παρακολουθείται ούτως ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα πρόωρου τοκετού, το περιβάλλον της διέρρεε ότι τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει και ότι εισήχθη για προληπτικούς λόγους.
Τα τελευταία χρόνια, πάντως, η προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, είχε προκαλέσει αίσθηση. Αφού γέννησε τον 9 ετών σήμερα γιο της, άρχισε να προσπαθεί και πάλι για ένα παιδί. Μετά από έξι προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης τα κατάφερε. Αν και εκείνη 42 ετών και ο σύζυγός της 68, είναι γονείς πλέον τριών παιδιών. Και μπορεί για κάποιους αυτό να είναι εξωφρενικό, για τους ίδιους όμως είναι η απόλυτη ευτυχία. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ