Σοκ: Κατέρρευσε γνωστός Τραπεζίτης μετά από συνομιλία με κυβερνητικό αξιωματούχο!


 gjhggggggggggggggggggggggggggggggj
Σοκ έχει προκαλέσει στους τραπεζικούς κύκλους της χώρας, η κατάρρευση γνωστού Τραπεζίτη, όταν άκουσε απο τα χείλη κυβερνητικού αξιωματούχου την ατάκα:
-Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άλλο την Τράπεζά σας...
Ο Τραπεζίτης σωριάστηκε στη κυριολεξία στο πάτωμα του γραφείου του και μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα σε μεγάλο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Αθήνας.
Ανάμεσα στους Τραπεζίτες τώρα, υπάρχει κλίμα καχυποψίας καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν τους αντιμετωπίζει όλους το ίδιο κι ότι αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, το Μαξίμου θα επιλέξει να σώσει κάποιους απ αυτούς με κομματικά κριτήρια!
Κάποιοι εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο έκανε κι ο Αλογοσκούφης με το πακέτο στήριξης το οποίο διέσωσε συγεκριμένη Τράπεζα που είχε λιανίσει στα καταναλωτικά τους "μικρούς" πελάτες της!
Τα πράγματα με τα αποθεματικά των τραπεζών είναι οριακά σε τέτοιο βαθμό που ανάγκασαν τον Παπακωνσταντίνου να παραδεχθεί, στη πρόσφατη εμφάνισή του στο δελτίο του Mega, ότι οι Ελληνικές Τράπεζες δεν βρίσκουν χρήμα να δανεισθούν και πρόθυμους δανειστές.
Το πόσο εκρηκτική είναι η κατάσταση, φαίνεται απο την κυβερνητική πρεμούρα να διασώσει την Εθνική Τράπεζα αναγκάζοντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να πετάξει 26 εκατομμύρια ευρώ των μικροκαταθετών του, για να δανείσει την Εκκλησία της Ελλάδος η οποία με τη σειρά της θ αγοράσει και νέες μετοχές της Εθνικής συμμετέχοντας στην αύξηση του Κεφαλαίου της.
Μιλάμε για σκάνδαλο εφάμιλλο μ αυτό του Βατοπεδίου!
Σ αυτό το σημείο οφείλει τελικά να μας πει η Εκκλησία, αν διαθέτει η όχι Εκκλησιαστική περιουσία και πόση είναι αυτή, ώστε να μπορεί- υποθηκεύοντάς την -να δανείζεται 26 εκατ. απο τους ταλαίπωρους του Τ.Τ.!
Οφείλει να μας πει ακόμη, αν οι τίτλοι ιδιοκτησίας που έχει στην κατοχή της, δεν είναι παρά εκείνα τα τούρκικα Χρυσόβουλα!
Θα δεχθεί το Τ.Τ. να δανείσει την Εκκλησία υποθηκεύοντας περιουσία που βασίζεται σε Χρυσόβουλα;
Οι εξελίξεις στη Τραπεζική αγορά, αλλά και στα ΜΜΕ που στηρίζονται απ αυτή, θα είναι καταιγιστικές.
Στο βάθος ακούγονται τα κανόνια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ