Ιδιοφυϊες του Internet πεθαίνουν υπό περίεργες συνθήκες!

Ιδιοφυϊες του Internet πεθαίνουν υπό περίεργες συνθήκες!

 



Σύμπτωση ή κατάρα; Αυτό αναρωτιούνται πολλοί στην Αμερική βλέποντας τη μία μετά την άλλη τις ιδιοφυΐες του Ιντερνετ να πεθαίνουν υπό περίεργες συνθήκες.
Ηταν 30 Ιουλίου όταν ο Σάσα Μπλερ-Γκόλντενσον, γνωστός ως «το μυαλό του Google», μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο «New York Presbyterian Hospital Weill Cornell Medical Center» της Νέας Υόρκης. Ο 33χρονος έκανε το καθιερωμένο του τζόγκινγκ στο Σέντραλ Παρκ πριν πάει στη δουλειά, όταν ένα κλαδί βάρους 45 κιλών έπεσε με δύναμη στο κεφάλι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει τριάντα επτά χρόνια από την τελευταία φορά που έσπασε κλαδί στο πάρκο και τραυμάτισε περαστικό, και μάλιστα εκείνη τη φορά υπήρχε χιόνι που... βάραινε τα δέντρα. Στις 30 Ιουλίου όμως το Μανχάταν μετρούσε 28 βαθμούς υπό σκιά. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει λοιπόν τι συνέβη. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι και σήμερα ο άτυχος άντρας παραμένει σε κώμα.
Εξίσου μυστηριώδης θεωρείται ο θάνατος του Ρατζίβ Μοτουάνι στις αρχές Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Ινδός «εφευρέτης των αλγόριθμων του Google» και καταξιωμένος καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του. Οι γείτονες τον είδαν να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό. Οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει νερό και η αναπνοή του είχε σταματήσει. Να σημειωθεί ότι........... τρεις μέρες νωρίτερα είχε λάβει τα αποτελέσματα πρόσφατου τσεκάπ: ηλεκτροκαρδιογράφημα, αιματολογικές εξετάσεις, θυρεοειδικές ορμόνες, χοληστερόλη… τα πάντα σε φυσιολογικές τιμές. Η ιατρική έκθεση αναφέρει ότι πιθανότατα γλίστρησε και έπεσε στο νερό, με αποτέλεσμα να πνιγεί, αφού δεν ήξερε κολύμπι. Πιθανόν, αλλά πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση λαμβάνοντας υπόψη ότι μερικούς μήνες νωρίτερα είχε πνιγεί και μία άλλη διάνοια του Διαδικτύου - και σε αυτήν την περρίπτωση αιτία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η ανικανότητα κολύμβησης.
Ο λόγος για τον Τζιμ Γκρέι, τον δημιουργό του Google Earth και έμπειρο κολυμβητή, ο οποίος είχε βγει με το σκάφος του στα ανοιχτά για να σκορπίσει την τέφρα της μητέρας του τη μέρα που δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του. Ξεκίνησε από το τουριστικό λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο με κατεύθυνση προς τα νησιά Φάραλον μία μέρα χωρίς αέρα. Μάλιστα κάποια στιγμή κάλεσε τη σύζυγό του για να της πει ότι όλα πήγαιναν καλά και ότι θα επέστρεφε στο σπίτι για το δείπνο. Δεν επέστρεψε όμως και οι λιμενικές αρχές δεν εντόπισαν ποτέ το σκάφος του. Πέθανε; Αγνωστο. Πού είναι; Αγνωστο. Μοιάζει ειρωνεία ότι χάθηκε ο άνθρωπος που συνδύασε τις ικανότητες του Διαδικτύου με τις δορυφορικές εικόνες και κανένας χάρτης δεν έχει μπορέσει να τον εντοπίσει. Τραγικός και καταραμένος μοιάζει και ο θάνατος του Τζόναθαν Πόστελ, ο οποίος εφηύρε το σύστημα διευθύνσεων του Διαδικτύου. Ο Πόστελ ήταν το πρώτο μεγάλο μυαλό του Ιντερνετ που πέθανε σε ηλικία 55 ετών, ύστερα από μια επέμβαση ρουτίνας: την αφαίρεση αμυγδαλών. Ακόμη ένας περίεργος θάνατος, όπως και αυτός του Φίλιπ Κατς, του εφευρέτη του Pzzip, ενός προγράμματος συμπίεσης δεδομένων. Τον βρήκαν σε ένα μοτέλ στο Μιλγουόκι, νεκρό από κίρρωση του ήπατος. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον τελευταίο μήνα της ζωής του κατανάλωνε πέντε μπουκάλια υπερ-αλκοολούχων ποτών τη μέρα. Μπορεί η Αμερική να μην πιστεύει τις κατάρες, όμως σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ