ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΕΝΕΙΑΣ... Η KAΦΡΙΛΑ!

ARENA

KAΦΡΙΛΑ!

Κατ αρχήν επειδή η φώτο δεν έχει κίνηση, δε μπορεί να δείξει ότι και τα αυτοκίνητα που απεικονίζονται επίσης δεν έχουν κίνηση, γιατί είναι παρατημένα στη μέση του δρόμου! Και πάμε τώρα…
Ένα από......
τα μόνιμα κολλήματα, που μου γυρνάνε το μάτι είναι όλοι αυτοι που για κανουν τη δουλειά τους, να πάρουν ένα τσουρέκι, να περιμένουν τη γυναίκα τους να ψωνίσει, να τους φέρει ο λογιστής το μπλοκ, το ντίλι το σταφ, δεν ξέρω και γω τι, παρκάρουν όπου να ‘ναι με αλαρμ ή όχι και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι το αν καθυστερούν μία ολόκληρη πόλη!
Ένα παράδειγμα που είναι εντυπωσιακό για τον δυτικό πολιτισμό, είναι η οδός Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη! Ένας δρόμος με ΜΙΑ ΜΟΝΟ λωρίδα κυκλοφορίας και μία γραμμή λεωφορείων στην οποία -κανονικα-απαγορεύεται να εισέρθει Ι.Χ
Σε αυτόν λοιπόν το δρόμο, όποια ώρα της ημέρας κι αν περάσεις η μοναδική λωρίδα κυκλοφορίας φιλοξενεί καλούς ανθρώπους που σε έχουν χεσμένο!
Αυτό συμβαίνει αιώνες! Σήμερα αποφάσισα να ποστάρω αυτό το άρθρο γιατί είδα κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό!
Πεντάστερο ξενοδοχείο, έχει παρκάρει αυτοκίνητο – που αλλού-στη λωρίδα κυκλοφορίας! Ένας υπάλληλος βάζει ένα χαρτί στο παρμπριζ! Από περιέργεια πήγα να δω τι έγραφε!
Τι έγραφε; Μα, το όνομα του Ξενοδοχείου! ΔΗΛΑΔΗ, έβαλε σημείωμα για την περίπτωση που ενοχληθεί αυτός τον οποίο έκλεισε! Στα τέτοια του το ότι έκλεινε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ λωρίδα κυκλοφορίας ενός από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης! Δεν ξέρω πραγματικά τι να σχολιάσω, ήθελα να καταθέσω απλά τις φωτος… Η τελευταία είναι τραβηγμένη στην Καλαμαριά! (οι μαλάκες είναι παντού) Ο τύπος όχι μόνο πάρκαρε στη μέση του δρόμου και ανέβηκε σπίτι του, παρκάρισε στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα!
Και όλοι αυτοί ψηφίζουν…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ