Πόλεμος στο πλυσταριό στο lifestyle!





Πόλεμος στο πλυσταριό στο lifestyle!

Πόλεμος στο πλυσταριό  του lifestyle.
Οι  εκδότες που βλέπουν τις εφημερίδες τους να καταρρέουν, (όντας πάμπλουτοι οι ίδιοι και μυημένοι στις  μυσταγωγίες της ακριβής ζωής) επιχειρούν να διασώσουν τις επιχειρήσεις τους- πολιορκητικούς κριούς στις κυβερνήσεις ,  πουλώντας κουτσομπολιά και τηλεόραση -chef και Σπιναλόγκα.
Έτσι ο Σταύρος Ψυχάρης  για παράδειγμα, φώναξε αρχικά στο γραφείο του και στη συνέχεια της έκανε το τραπέζι -μετά της συζύγου του Χριστίνας-, την διευθύντρια του περιοδικού «People» της ΙΜΑΚΟ Νάνσυ Ζαμπέτογλου και της πρότεινε μισθό, στον.... οποίο δεν θα μπορούσε ν αντισταθεί,  για ν αναλάβει να τρέξει ένα νέο εβδομαδιαίο περιοδικό του ΔΟΛ.
Το συγκεκριμένο έντυπο  θα αναλύει με την οπτική  Ουμπέρτο Έκο τη καθημερινότητα  του ζεύγους Λιάγκα και το επίτευγμα της Ζέτας Μακρυπούλια να πετύχει επιτέλους στη ζωή της έναν τραγουδιστή που δεν θα είναι κολλητός του Νίκου Βέρτη,  ώστε να συνάψει ερωτικό δεσμό, με την πληρότητα του όρου.
Φυσικά ο Ψυχάρης, λάτρης του κοινωνικού ρεπορτάζ  ζήτησε  από τη Νάνσυ να εντοπίσει και παιδιά της Σπιναλόγκα που κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ σαν κομπάρσοι  στο Nip/Tuck, ώστε το έντυπο να πληρεί και προυποθέσεις κοσμοπολιτισμού.
Ο Ψυχάρης   θα πρέπει να εξαντλήσει την εμπειρία του ως master chef, για να λειτουργήσει η χημεία ανάμεσα στη μετρημένη και σοβαρή σύζυγό του Χριστίνα και στο πολύβουο  και συχνά τρελαμένο κλουβί με τις τρελές του lifestyle.
«-Αν πάρεις  κόσμο από την ΙΜΑΚΟ, θα γίνει πόλεμος…»,
ακούστηκε να λέει ο Κωστόπουλος  στην Νάνσυ , βάζοντας κόκκινη γραμμή στο βελούδινο διαζύγιο, το οποίο θ ακολουθήσουν- όπως συνήθως γίνεται -τα μπινελίκια και από  τις δύο πλευρές.
Ο τελευταίος πέρασε στην αντεπίθεση , δημιουργώντας  κοινό μέτωπο με τον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος με τη σειρά του, έβγαλε από το συρτάρι τις σημειώσεις του μετατηλεοπτικού περιοδικού, την έκδοση του οποίου είχε πρόσφατα ακυρώσει μετά από αρνητική εισήγηση του Τάσου Καραμήτσου,  για το οικονομικό σκέλος του όλου εγχειρήματος.
Έτσι ο εξ απορρήτων του Θέμου, Βαγγέλης Περρής, άρχισε να ξαναβλέπει νέους και πολλά υποσχόμενους  δημοσιογράφους για να στελεχώσουν το υπό έκδοση περιοδικό, το οποίο σε συνεργασία με την τεχνογνωσία της  ΙΜΑΚΟ, θα επιχειρήσει να ανακόψει την πρόθεση του Ψυχάρη να ξανακάνει εβδομαδιαίο πετυχημένο περιοδικό ο ΔΟΛ- από την εποχή  που ο «Ταχυδρόμος» κυκλοφορούσε στα περίπτερα.
Τόσο ο Θέμος , που έλαβε πρόσφατα αναπτυξιακό δάνειο από τη Πειραιώς, όσο και ο Ψυχάρης που  είδε  τον Σάλλα και του έκανε γνωστές τις ιδέες του για το Newsroom και τα νέα περιοδικά που σχεδιάζει, έχουν ανάγκη από νέους και ελπιδοφόρους τίτλους, καθότι αυτή παθαίνει τελευταία.
Ο Μπόμπολας τώρα με τη σειρά του ζήτησε από τον Φώτη Τσιμέλα, δημιουργό του ποιοτικού περιοδικού «Paper», να κάνει κάτι σαν το «People”  του “Πρώτου Θέματος».
Ο πυρετός των εκδοτών δεν θα μπορούσε ν αφήσει αδιάφορο τον πιο έξυπνο από δαύτους, τον Δημήτρη Σειρηνάκη.
Ο δημιουργός της 
SIRINA,  ετοιμάζει ομώνυμο εβδομαδιαίο φύλλο για να συνοδεύει τις τσόντες -έκπληξη που παράγει πυρετωδώς αυτό τον καιρό.

Συσταση σε όλους τους παραπάνω ...να κατουράτε και λίγο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ