Skype 5.0: Κυκλοφόρησε με ομαδικές βιντεοκλήσεις & Facebook support

Skype 5.0: Κυκλοφόρησε με ομαδικές βιντεοκλήσεις & Facebook support

 

 
Skype 5.0Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών, η τελική έκδοση του Skype 5.0 κυκλοφόρησε και είναι άμεσα διαθέσιμο για download.
Το νέο Skype διαθέτει νέο «καθαρό» γραφικό περιβάλλον με πιο εύκολη αναζήτηση επαφών και αναλυτικό προφιλ χρήστη. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις, οι ομαδικές βιντεοκλήσεις (έως 10 ατόμων ταυτόχρονα) είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Skype 5.0 με την εταιρεία να ξεκαθαρίζει ότι η λειτουργία αυτή είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και γι’αυτό διατίθεται δωρεάν γι’αυτό το διάστημα.
Οι φήμες για ενσωμάτωση λειτουργιών του Facebook τελικά επιβεβαιώνονται αφού στο πρόγραμμα θα βρείτε μια ξεχωριστή καρτέλα Facebook από την οποία μπορείτε να εμφανίσετε και να ανανεώσετε το τοίχο μηνυμάτων του λογαριασμού που διατηρείτε στο Facebook.
Η ενσωμάτωση με το Facebook θα φανεί όμως πιο χρήσιμη στη δυνατότητα που παρέχεται για τηλεφωνική κλήση των φίλων σας στο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στο προφίλ τους. Ακόμα μπορείτε να στείλετε γραπτό μήνυμα (SMS) σε οποιοδήποτε φίλο σας στο Facebook ενώ αν αυτός διατηρεί λογαριασμό και στο Skype, μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση από Skype σε Skype χωρίς χρέωση.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ