ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING REAL.GR...Δεν κάνουν έτσι οι αρσενικοί.


 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING REAL.GR

 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ.... 

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΨΟΓΗ...

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΠΛΙΑ ΣΩΣΤΗ.. 

Η ΘΕΣΗ :  Δεν κάνουν έτσι οι αρσενικοί , αναρωτιέμαι γιατί δεν ισχύει και για τον ίδιο (Γεωργίου) που έκανε ακριβώς τα ίδια καμώματα λίγους μήνες πρίν.Γεωργίου..αρσενικός δεν είναι όποιος ξεφωνίζει τους άλλους , αρσενικός είναι όποιος έχει συνέπεια λόγων και έργων στην καθημερινότητα του....δηλ ΟΧΙ ΕΣΥ! Εσύ έκανες ακριβώς ότι και ο Νόμπλιας και μάλιστα με πολύ θεατράλε τρόπο...σαν Παξινού της κακιάς ώρας...Remember ?


REAL.GR ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING REAL FM 98.7
Eίναι ποτέ δυνατό να πάρει ο Δερμιτζάκης από το χέρι τη Βαλένθια και να την πάει δύο φορές στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; Είναι ποτέ δυνατό να πάρει ο Δερμιτζάκης τη Μαγιόρκα και να την πάει στο τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ; Πώς είναι, λοιπόν, δυνατό, να πάρει ο Δερμιτζάκης στην τακτική και το κοουτσάρισμα τον Κούπερ; Του πήρε και τις κιλότες προχθές του Δερμιτζάκη ο Αργεντίνος. Τέλειο στήσιμο, τέλεια τακτική, τέλειες αλλαγές.
Αντίθετα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε εγκλήματα ιδιαζόντως ειδεχθή. Με μεγαλύτερο φυσικά την αλλαγή του Βιτόλο. Μα είναι δυνατό να βγάζεις έξω τον τρεχαλατζή Βιτόλο, τον μοναδικό από τα χαφ του ΠΑΟΚ που τρέχει και ενοχλεί ακατάπαυστα και ν’ αφήνεις μέσα αυτό το ντυμένο ξύλο που λέγεται Γκαρσία; Σαν τον Ζιγκουλίνοφ και σαν τον συγχωρεμένο τον Σουγκλάκο έχει καταντήσει ο Ουρουγουανός. Ούτε στρίβει ούτε τρέχει. Από τη στιγμή, λοιπόν, που βγήκε από το κέντρο ο Βιτόλο, ο Άρης οργίασε.
Ανεξάρτητα, πάντως, από αυτό, ο Άρης φάνηκε πιο γυμνασμένος. Γλίστραγε πιο εύκολα πάνω στο χόρτο.
Το μεγάλο του, όμως, προτέρημα είναι άλλο. Έχει αποκτήσει μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Παίζει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Φοράει τσίγκινο σωβρακάκι για να φυλάει τον κώλο του και ελλοχεύει κάποια στιγμή να βγει στην κόντρα, να πετύχει το γκολ και να πάρει τη νίκη. Ποτέ στην καριέρα του ο Κούπερ δεν ήθελε πλέι-μέικερ τεχνίτη στο κέντρο.
Πάντα ήθελε δύο κόφτες με κάτι πλεμόνια σαν τρόμπες. Τους βρήκε και τους δύο στα πρόσωπα του Πίττα και του Ναφτί. Είναι ανεπίτρεπτο να μην είναι ο Πρίττας ο βασικός κόφτης της εθνικής μας ομάδας. Τι σχέση έχει με τον Καραγκούνη και τον Τζιόλη; Και κάτι άλλο. Ο Χαβίτο ίσως είναι σήμερα ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του πρωταθλήματος.
Υ.Γ. Τον Νιόπλια σαν προπονητή τον έχουμε ήδη κρίνει. Ακατάλληλος. Με την προχθεσινή όμως ενέργεια, έδειξε ότι και σαν χαρακτήρας είναι λίγα τα κιλά του για τον Παναθηναϊκό: «Θα πάω να πω στον κύριο Πατέρα ότι θέλω να φύγω από την ομάδα». Και μόλις του είπε ο Πατέρας ότι δεν εκάνε δεκτή την παραίτησή του, άλλαξε γνώμη κι έμεινε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, Νικολάκη. Δεν κάνουν έτσι οι αρσενικοί.
Real Γεωργίου speaking

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ